Trouwvideo laten maken

Je hebt zelf film materiaal liggen van jullie bruiloft en je wilt hier natuurlijk een trouwvideo van laten maken! Om een prachtige touwvideo te laten maken, ben je hier aan het juiste adres. Jouw Film onderscheid zich door de scherpte prijs- kwaliteitverhouding die hier gehanteerd wordt. Een trouw video laten maken gaat hier erg gemakkelijk en betaalbaar. Neem eens contact op om je door mij vrijblijvend te laten informeren over het maken van een trouwvideo en bekijk het protfolio eens. Je kan via We Transfer de filmpjes naar mij uploaden ( mijn inloggegevens krijg je t.z.t. ). Vervolgens ga ik al jullie filmpjes analyseren en monteren tot een prachtige trouwvideo waar jullie nog lang van zullen nagenieten. Jouw Film is nog niet minder beoordeeld dan 5 sterren. Hier wordt van jouw herinnering, een ware herbeleving gemaakt!

Trouwvideo maken bij Jouw film

Veel stellen hebben thuis losse trouwfilmpjes liggen, maar nog geen mooie unieke trouwvideo. Eeuwig sund toch? Vervolgens laten zij daar hier heel betaalbaar een mooie vrouwvideo van maken, Ook krijg ik zo nu en dan aanvragen binnen van klantjes die al wel een trouwvideo hebben, maar die er toch eigenlijk nooit zo tevreden over zijn met de vraag of ik daar alsnog iets moois van kan maken. Als jullie de ruwe beelden (de losse filmopnames) nog hebben, kan ik dat zeker! Nog een reden is dat veel mensen tegenwoordig ook zelf (door bekenden) hun bruiloft laten filmen, want een professionele videograaf in handen nemen, kan flink in de prijzen oplopen! Alleen het monteren van een mooie trouwvideo, kan je beter aan een professional overlaten. Iemand die ook naar de tekst van jullie muzieknummers luistert en daar de meest toepasselijke beelden onder monteert. Iemand die weet wanneer hij welke overgangen moet gebruiken. Iemand die met de beelden kan spelen zodat hij de spanning in de film weet op te bouwen en iemand die jou altijd op de hoogte houdt tijdens de montage van jullie trouwvideo. Ik lees vaak in de reviews terug dat klanten mij een prettig persoon vinden om mee samen te werken omdat ik mijzelf altijd zeer flexibel opstel en goed luister naar jouw wensen. Laat jullie trouwfilmpjes niet verloren gaan en laat er een blijvende herinnering van maken op film.


Trouwvideo laten maken

 

Klik, voor meer reviews > Manon Schouw

Zojuist van Vandy 2 versies van onze trouwvideo mogen ontvangen. Een lange versie en een korte versie. Beide versies zijn zo mooi bewerkt. Je ziet dat elk fragment met zorg en liefde is behandeld en het eind resultaat is niet in woorden te beschrijven zo mooi. Wij zijn Vandy enorm dankbaar dat hij deze voor ons zo'n mooie dag op deze manier heeft kunnen monteren tot een hele mooie herinnering in film.

 


Hoe werkt een trouwvideo laten maken?

Een trouwvideo laten maken gaat eigenlijk heel erg gemakkelijk. Je kan via het contact formulier mij een mailtje sturen of mij even een belletje geven. In de meeste gevallen, reageer ik vrijwel meteen. Vervolgens vertel je wat jouw wensen zijn, of je kan je vrijblijvend door mij laten informeren. Als je genoeg bent geïnformeerd, gaan we voor jou een datum inplannen waarop ik jouw trouwfilmpjes ga monteren tot een prachtige trouwvideo. Om de beelden hier te krijgen, geef ik jou mijn inloggegevens van We Transfer zodat jij heel gemakkelijk heel het mapje met filmpjes kan uploaden en hier geen extra kosten voor kwijt bent. Voor het maken van jouw trouwvideo, hoef ik maar een paar dingen te weten, namelijk;

  1. Wat mag de titel worden van jullie trouwvideo?
  2. Hoe lang mag de trouwvideo worden?
  3. Is een chronologische volgorde belangrijk voor jou, of mag ik een beetje met de beelden spelen?
  4. Zijn er bepaalde muziek nummers waar jullie voorkeur naartoe gaat?
  5. Zijn jullie klaar om jullie trouwdag opnieuw te herbeleven? :)

Kosten trouwvideo laten maken

Zoals ik al eerder zei, is een trouwvideo laten maken hier erg betaalbaar! Een trouwvideo laten maken van tot 10 min kost rond de 250 euro. Hoe kan het dan dat een trouwvideo laten maken elders zo 2 of 3 keer duurder kan zijn? Jouw Film is geen groot productie bedrijf die een hele crew in handen heeft en die betaald moet worden. Jouw Film is een eenmanszaak die alleen de videomontage in beheer heeft. Met andere woorden, YOU FILM IT (of iemand anders ;) ) I EDIT IT, YOU PLAY IT! dus, wil jij jullie trouwdag herbeleven op film? Neem dan even contact op zodat ik een glimlach op jullie gezicht ga bezorgen door middel van jullie eigen, op maat gemaakte en unieke trouwvideo.