Kerstvideo laten maken

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen om een leuke kerstvideo te laten maken. Een kerstvideo laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Een kerstvideo laten maken is de ideale manier om jullie dankbaarheid bekend te maken aan jullie werknemers en /of klanten. Een kerstvideo is namelijk een kerstboodschap in een videovorm. Een kerstvideo laten maken gaat erg gemakkelijk. You film it, I edit it and you play it! Met andere woorden, jullie filmen een leuke kerstboodschap waar jullie je dankbaarheid uitspreken op een leuke en eventueel grappige manier. De beelden met de instructies stuur je via We transfer op naar Jouw film en vervolgens wordt daar een prachtige kerstvideo van gemaakt. Heb je geen idee waar je moet beginnen om een kerstvideo te laten maken? Geen probleem! Ik zal je vrijblijvend informeren met eventueel wat tips. Bij jullie kerstvideo hoort natuurlijk ook jullie bedrijfslogo in thuis, dus daar maak ik ook een mooie in- en outro voor zoals bij onderstaande kerstfilm die voor de Argos Zorggroep gemaakt is. Een kerstvideo laten maken met bedrijfslogo is echt de leukste manier om jullie medewerkers te verrassen.


 

Klik voor meer revieuws > Selene Verdouw

Vandy heeft ons geholpen met het monteren van een kerstboodschap van ons Bestuur. De beelden hebben we zelf opgenomen en volgens de duidelijke instructies van Vandy naar hem toegestuurd. Sneller dan verwacht kwam Vandy met een eerste versie, die zo goed aansloot bij wat wij bedoelden dat het ook meteen de definitieve versie is geworden. Vandy, bedankt voor de samenwerking en het prettige contact, we zijn erg blij met het eindresultaat!


Een originele kerstgroet laten monteren

Na een jaar veel gevraagd te hebben van jouw werknemers, is het ook belangrijk om je dankbaarheid kenbaar te maken voor de kerstdagen. Vaak krijg je dan een kerstkaart met een kerstgroet erop, maar dit kan veel beter! Film een leuke kerstgroet en wens ze dan fijne feestdagen etc. toe. Refereer na de leuke momenten van afgelopen jaar of de zware momenten die jullie als team hebben doorstaan. Geloof mij, zo'n persoonlijke kerstgroet met beeld en geluid wordt echt in dank afgenomen. Een kerstgroet laten monteren is de leukste manier om jullie werknemers een warm gevoel te geven en het jaar af te sluiten. Ik ga van jullie kerstgroet een prachtig geheel maken d.m.v. een mooie in- en outro. Ik zou dan graag jullie png bedrijfslogo willen hebben zodat ik die dan daarin kan verwerken zoals bij bovenstaande kerstvideo. Dit was overigens niet de wens van de klant, maar als ik denk dat het mooier kan, verras ik de klant graag en dit word dan ook altijd zeer in dank afgenomen :) Bij Jouw Film gaan we altijd voor een WOUW gevoel! Neem eeens vrijblijvend contact op voor jouw kerstgroet te laten monteren.

Een kerstboodschap laten maken is niet duur!

Een kerstboodschap laten maken is niet duur bij Jouw Film. Een kerstboodschap laten maken van ongeveer 5 min kost ongeveer 200 Euro. Vergeleken met andere internet sites is dit natuurlijk erg betaalbaar. Jouw film staat ook bekend om de fijne prijs- kwaliteitverhouding. Heb jij interesse om een kerstboodschap te laten maken? Neem dan even contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. Ik geef je dan duidelijke instructies zodat jouw kerstboodschap ruim op tijd af is zodat je nog tijd genoeg hebt om hem te delen. Je kan jullie kerstboodschap bijv. delen via sociale media om het bereik te vergroten. Wil je het liever persoonlijk houden? Stuur de kerstboodschap dan in een mailing rond.  

 

Al voor 200 euro

 

Reclame voor het bedrijf

 

Origineel en doeltreffend

 

In eigen huisstijl