GoPro filmpjes laten bewerken

Je bent op vakantie geweest en hebt prachtige GoPro filmpjes gemaakt met jouw GoPro. Na jouw vakantie had je goede intenties om jouw GoPro filmpjes te laten bewerken tot een mooie aftermovie. Alleen is helaas de realiteit dat bij de meeste GoPro gebruikers de filmpjes op een harde schijf belanden en er niks meer mee gedaan wordt. Dat is ook niet heel gek want het laten bewerken van GoPro filmpjes is een enorme klus, het vergt veel tijd, creativiteit en kennis om een GoPro film te laten bewerken. Gelukkig is er deze GoPro montage service om heel betaalbaar jouw GoPro filmpjes te laten bewerken tot een prachtige aftermovie. Jouw film is al jaren een bekend fenomeen bij avonturiers in zowel Nederland als België en heeft al velen aftermovies mogen bewerken.


 

Klik, voor meer revieuws >   Matthias Dermout

''Vanuit België stuurde ik mijn SD kaart met een kleine 200 filmpjes op, met de vraag om een montage te maken. Het eindresultaat is super, er werd in grote lijnen gevraagd wat we voor ogen hadden. Voor de rest kregen ze carte-blanche. Wij werken in de toekomst zeker nog samen en kijken al uit naar de montage van onze volgende reis!''

GoPro filmpjes bewerken, www.jouwfilm.nl

Waarom jouw GoPro video's laten bewerken bij Jouw film?

GoPro video's laten bewerken doe je bij Jouw film. Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik weet als geen ander dat je na een vakantie geen zin hebt om 400 Euro te moeten betalen om jouw GoPro video's te laten bewerken. Gemiddeld ben je namelijk zo'n 400/ 500 euro kwijt om bij andere aanbieders GoPro video's te laten bewerken. Dit is te gek en kan dus veel goedkoper bij Jouw film. Hier betaal namelijk voor een film van 5 min slechts 190 Euro. Bij Jouw film staat een juiste prijs- kwaliteitverhouding voorop en dat zie je ook terug in de aftermovies en reviews. Al jouw GoPro filmpjes worden met zorg geselecteerd op de mooiste momenten. Jouw eigen gekozen muziek nummertje wordt eraan toegevoegd zodat jouw film jouw weer terug brengt naar die mooie sfeer van toen. Alle beelden worden gemonteerd op de beat van de muziek, samen met een toepasselijke titel, overgangen, geluidseffecten en colorgrading, wordt er een prachtig geheel van gemaakt. Ik ga van jouw herinneringen, een ware herbeleving maken!

Jouw GoPro filmpjes laten bewerken verloopt in de volgende stappen;

  1. Neem contact op en ik stuur je een handig formulier met alle info.
  2. Via We Transfer.com mag je jouw GoPro filmpjes uploaden (je krijgt t.z.t. de inlogcode van mij zodat je tot 10 GB kan versturen).
  3. Vervolgens ga ik jouw filmpjes analyseren en alle mooie bruikbare momenten spotten.
  4. Samen met een titel, leuke overgangen, geluidseffecten en colourgrading, ga ik jouw GoPro filmpjes bewerken tot een prachtige aftermovie
  5. Ik stuur de aftermovie weer via We Transfer naar je op zodat je hem kan bekijken. 
  6. Een tevreden klant met een glimlach op zijn/ haar gezicht :)

Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? 

Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen 24 uur, doordeweeks en in het weekend.

Heb je via de mail geen reactie ontvangen?  Check dan spam box van je mail!