Goedkoop trouwfilm laten maken

Wil jij een prachtige, unieke en bijzondere trouwfilm laten maken, maar ook nog eens een trouwfilm die betaalbaar is? Dan ben je bij Jouwfilm aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwfilms. Mijn passie is ook terug te zien in de trouw films die ik maak en de prachtige reacties die ik van de klanten krijg. Ik ga van al jullie losse trouwfilmpjes een prachtig geheel maken zodat jullie de herinneringen van jullie mooiste dag van jullie leven, weer zullen herbeleven! Met mijn creatieve kijk weet ik precies welk shot er het beste bij een bepaald moment in de film hoort zodat het spannend en leuk blijft om naar te kijken. Samen met een passelijke titel, overgangen, color grading en geluidseffecten, maak ik er een mooie cinematische trouwfilm van. Wil jij een trouwfilm laten maken en heb je losse trouwfilmpjes liggen van jullie bruiloft? Neem dan eens contact op om je vrijblijvend te laten informeren. Laat jullie herinneringen niet verloren gaan en laat er een blijvende herinnering op film van maken.


Cinematische trouwfilm laten maken

Deze trouwfilm is voor Niek & Mariosé gemaakt. Zij hadden nog losse filmopnames liggen van hun bruiloft van een jaar daarvoor en wilde hier een mooie trouwfilm van laten maken (korte versie). Zoals je kunt zien is er een toepasselijke titel aan toegevoegd, special effects zoals de wolken bij de intro, geluidseffecten en color grading. Bij een trouwfilm laten maken bij Jouwfilm, weet je dat je altijd een unieke trouwfilm hebt. 


Waarom een trouwfilm laten maken

van herinnering, naar herbeleving


Een trouwfilm laten maken

Trouwfilm laten maken doe je bij Jouwfilm

Een trouwfilm laten maken kan in allerlei vormen en maten. Een trouwfilm laten maken hoeft niet veel te kosten. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, ga ik een prachtige trouwfilm voor jullie maken zodat dit een blijvende herinnering op film gaat worden. Tijdens de montage van jullie trouwfilm, hou ik jullie altijd op de hoogte over de voortgang en bespreek ik mijn ideeën met jullie wat altijd erg gewaardeerd wordt. Hier wordt van jullie herinnering, een ware herbeleving gemaakt!

Betaalbaar een trouw film laten maken

Trouwfilm laten maken en ook betaalbaar

Overal waar het woordje 'trouw' voor staat, betaal je de jackpot voor. Om een trouwfilm te laten maken, ben je elders zo richting de 1000 Euro kwijt. Hoe kan het dat een trouw film laten maken hier zo betaalbaar is? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw film is een eenmanszaak en dat scheelt aanzienlijk in de prijs. Je hebt hier een top kwaliteit voor een top prijs. Een trouwfilm laten editen hoeft zelf in deze tijd niet veel te kosten. Bekijk de reviews van de tevreden klanten eens :) Wil jij meer weten over het laten maken van een trouwfilm? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nlMogelijkheden trouwfilm laten maken

Mogelijkheden trouwfilm laten maken?

Bij een trouwfilm laten maken is er veel mogelijk. Het concept bij Jouwfilm is erg makkelijk. Jij zorgt voor de trouwfilmpjes en vervolgens stuur je ze op via We Transfer. Ik ga de beelden analyseren en maak er een prachtige aftermovie van. Dus, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT! Voor het mooiste resultaat, mag je zowel beeldmateriaal als geluidsopnames uploaden. Als er bijv. bij de sprekers een externe microfoon is gebruikt, kan ik deze geluidsopnames onder de beelden monteren om zo nog meer een cinematische trouwfilm te creëren. Ik kan een korte trouwfilm maken, waar echt alle hoogtepunten in voor komen. Dit is vaak gemonteerd in een creatief geheel (niet altijd chronologisch). Je kan ook voor een lange versie gaan waar alles in een chronologische volgorde voorbij komt, of voor beiden. Neem eens vrijblijvend contact op om je te laten informeren over de mogelijkheden en dan gaan we er samen iets moois van maken :)

Bruiloft film laten maken