Verjaardagsfilmpje of Familiefilm laten maken?

Verjaardagsfilm laten maken

Verjaardagsfilmpje maken

Wil jij een verjaardagsfilmpje maken van jullie eigen opnames? Voor een verjaardagsfilmpje laten maken, ben je hier aan het juiste adres. Een verjaardagsfilmpje laten maken is tegenwoordig een veel voorkomende opdracht omdat het een leuke en originele manier is om jullie verjaardagswensen kenbaar te maken op afstand aan jullie dierbare. Spreek met zijn alle iets leuks in, laat iedereen alle video boodschappen doorsturen en ik maak er met mijn professionele videomontage software een leuke en unieke film van. Ik ben gespecialiseerd in videomontage. Ik bied hoge kwaliteit en maak alles naar jouw wens. Je bepaalt zelf de muziek en eventuele teksten en verder geef ik er een creatieve draai aan. Mocht je echt specifieke wensen hebben, en heb je alles al tot in de puntjes bedacht? Dan is een script wel handig. Een verjaardags film laten editen is een uniek en origineel cadeau waar jouw dierbare nog lang plezier aan zal hebben. 

Hoe gaat een verjaardagsfilm laten maken in zijn werk?

Samen in overleg met jou ga ik voor jouw dierbare een fantastische verjaardagsfilm monteren. Om te beginnen gaan we jouw wensen doornemen. Heb je geen idee? Laat je dan vrijblijvend door mij adviseren om zo tot een idee te komen. Ik hoef maar een paar dingen te weten;

  1. Welke titel mag ik eraan geven? Bijv. van harte gefeliciteerd met jouw 50ste verjaardag willem!
  2. Heeft jouw dierbare een favoriete muziek nummertje? Die kan ik dan gebruiken voor een eventuele foto slide show / collage.
  3. Is een bepaalde chronologische volgorde belangrijk? Dan is het zaak om de bestandjes te nummeren en eventueel een script aan te leveren. Als dit niet belangrijk is, maak ik er zelf een leuk geheel van.
  4. Als ik alle info samen met de bestandjes aangeleverd heb gekregen van jou via wetransfer.com / Dropbox etc.. ga ik beginnen aan de montage. Tussentijds hou ik altijd contact met jou om je op de hoogte te houden van de voortgang of als de film langer gaat worden dan jouw verwachting.

Deze verjaardagsfilm is geblurd (waziger gemaakt) wegens privacy van de klant.

De originele versie duurt een half uur. Deze prachtige verjaardagsfilm heeft Lex voor zijn vrouw die 40 werd hier laten monteren. Hun dierbaren hebben d.m.v. hun telefoon videoboodschappen in gesproken en de beelden en foto's verzameld en naar info@jouwfilm.nl gestuurd. Een prachtig verjaardagscadeau is het resultaat. 

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie bijv. alle verjaardagen van jullie zoon of dochter hebben gefilmd en daar een film van gemonteerd willen hebben. Ook dit heb ik al voor een aantal families gedaan en die blijvende herinnering op film is voor hun goud waard. Met jullie eigen favoriete muziek naar keuze, toepasselijke overgangen, titels en color grading, breng ik jullie terug naar die mooie sfeer van toen. Een verjaardag filmpje laten maken is de leukste manier om iets moois met al die losse opnames te doen.

Familie film laten maken

Heb jij altijd die mooie momenten van jouw familie gefilmd, maar heb je verder niks met die mooie filmpjes gedaan? Waarschijnlijk staan die leuke filmpjes nu maar op de harde schijf of ergens in de Cloud. Best wel zonde toch? Je had misschien wel goede bedoelingen om er een leuke film van te monteren, maar dat is nooit gebeurd. Dat komt omdat videobewerking lastig is. We hebben het te druk om het te leren en het lijkt erop dat we nooit de tijd hebben om die leuke film te editen. Tussen de software, creatieve visie, stijl en muziek is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen met het editen van een film. Trakteer jou en jouw familie daarom op een prachtig op maat gemaakte film waar jullie nog lang van kunnen genieten. 

Elke familie heeft weer andere wensen. De ene familie wil een film /levensloop van alles wat ze gefilmd hebben de afgelopen jaren en de andere familie alleen de hoogte punten zoals de geboorte van hun kinderen, bruiloft enz.. Ik monteer voor jullie een professionele film waarin we stil staan bij jouw familie/ leven. Ik heb oog voor die mooie momenten en zal die ook zo veel mogelijk benadrukken door ze bijv. in slowmotion af te spelen zodat er een lichtelijk dramatisch effect aan wordt gegeven. Ik zal met jullie mee denken en zal ook zelf met suggesties komen om zo met jou tot een prachtig eindresultaat te komen waar jullie nog lang trots op kunnen zijn.


Wat kost een verjaardag- of familiefilm laten maken?

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een film te laten maken van 5 min al snel rond de 350 Euro kost. Hier kost een familie film van tot 10 min 250 Euro, tot 15 min 300 Euro en een film tot 30 min 400 Euro. Hoe kan het dan dat een vakantie film laten maken hier dan een stuk goedkoper is? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een eenmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

Wil jij meer weten over het laten maken van een vakantie film? Of wellicht meerdere vakantie films? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl