Een film laten maken 

Wil jij een film laten maken van jullie bedrijf? Een promotiefilm om je nieuwste product aan de markt te brengen? Misschien wil jij een familie film laten maken? Of een nieuwe trailer voor een event? Een film laten maken begint met het zoeken van de juiste filmmaker. Gelukkig hebben wij een brede kennis en verzorgen wij de montage voor vele soorten films. Zo kun je hier een film laten maken van jullie bruiloft, vakantie, bedrijf, familie of wat dan ook. Bij jouw film staat een juiste prijs- kwaliteitverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Samen gaan wij voor jou een professionele film maken met het gewenste resultaat.



Een film laten maken gebeurd in de volgende stappen ;

Een film laten maken kan dus in allerlei soorten en maten. Een film laten maken is niet zo even 1,2,3 gebeurd, maar meestal heb je het eindresultaat binnen een week binnen. Jouw filmpjes worden specifiek bewerkt naar wens. Weet jij al pressies wat jij wilt? Dan is een film laten maken d.m.v. een film script wel handig. Heb je geen idee wat je wilt? Dan kun je Jouw Film ook carte blanche geven en maken we er zelf een prachtig geheel van. Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, het beeld wat stabiliseren, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Jouw Film verwerkt allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera of GoPro. Het monteren van jouw film verloopt in de volgende stappen;

  1. Jouw wensen bekijken.

  2. De filmpjes opsturen.

  3. Film materiaal analyseren.

  4. Bruikbaar beeldmateriaal spotten.

  5. Beeld, titels en muziek op maat editen met toepasselijke beeldovergangen.

  6. Geluidseffecten toevoegen.

  7. Eventueel kleur correctie.

  8. Uploaden en het resultaat laten zien.

Wat kost een filmpje laten maken?

Niet alleen de kwaliteit maar ook de kosten van aanbieders van filmpjes kan flink variëren, daarom werken we bij Jouw Film altijd voor een vaste, vooraf afgegeven prijs. De kosten voor het laten maken van een filmpje zijn afhankelijk van het soort film dat het moet gaan worden. Zo kost een vakantie film van 5 minuten 90 Euro en een promotie film rond de 300 euro. Het verschil zit hem in de tijd dat er in het monteren van een film gaat zitten. Een vakantie film waar wij vaak carte blanche in krijgen kost minder tijd, dan een promotie film waar specifieke wensen aan vooraf gaan. Neem is contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.