Videoboodschap verjaardag laten maken

Een videoboodschap voor een verjaardag laten maken is misschien wel het leukste cadeau wat je iemand kan geven op afstand. Je kan een videoboodschap aan iemand geven als hij of zij jarig is, als iemand ziek is of gewoon om iemand jouw waardering kenbaar te maken. Spreek met zijn alle een leuke boodschap in, stuur ze via We Transfer of WhatsApp naar Jouw Film en van jullie videoboodschap wordt een leuke en unieke film van gemaakt. Een videoboodschap voor een verjaardag laten maken kan heel erg betaalbaar bij Jouw film. Hier staat namelijk de juiste prijs- kwalitietverhouding voorop! Neem eens contact op om je vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden en verras jouw geliefde of collega met een videoboodschap op maat.


Videoboodschap verjaardag laten maken

 

Klik, voor meer reviews > Evelien Guit

Ik heb een videoboodchap verjaardag laten maken voor de 60e verjaardag van mijn moeder. We zijn ontzettend blij met het resultaat! Daarnaast is de video vergeleken met andere bedrijven erg goedkoop, is de communicatie met Vandy super snel en goed geweest, heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en is de video ook nog eens super snel gemaakt. Kortom; echt een aanrader!


Videoboodschap verjaardag maken


Een videoboodschap verjaardag laten maken

Een videboodschap verjaardag laten maken in tijden van corona

Het leukste cadeau om iemand in tijd van corona te geven is toch wel een film met videoboodschap. En ja, wat moet je anders als je geen verjaardag kunt/mag vieren? Zo heeft jouw geliefde toch een beetje het gevoel dat hij of zij jarig is en dat iedereen er een beetje bij is. Een videoboodschap laten maken voor een verjaardag was en is een veel voorkomende aanvraag in tijden van Corona. Een videoboodschap laten maken kan op verschillende manieren, je kunt met zijn alle iets leuks inspreken of bijv. elk een deel van een lied zingen. Super leuk dus :).

Videoboodchap maken verjaardag

Een verjaardags videoboodchap maken is erg makkelijk

Je hebt niet veel nodig om een videoboodschap voor een verjaardag te maken. Om een videoboodchap verjaardag te maken, heb je alleen een telefoon nodig en een plan. Film met jouw telefoon horizontaal i.p.v. verticaal. Spreek voor jouw videoboofschap een leuke tekst  of wens in. Zing een lied met zijn allen of elk een deel van een lied. Ik zal van jullie videoboodchap een mooi creatief geheel maken met toepaselijke overgangen, titels en color grading. Een videoboodschap voor een verjaardag maken is dus erg gemakkelijk.

Video boodchap voor een verjaardag maken

Het leukste cadeau op afstand is een videoboodschap laten maken.

Zeker als jouw geliefde in het buitenland woont, is een videoboodschap het leukst om iemand te geven. Met een videoboodschap is afstand namelijk geen probleem. Laat iedereen iets leuks inspreken, verzamel alle beelden en stuur alles via We Transfer op (inloggegevens krijg je t.z.t.). Hier worden dan van alle filmpjes een preachtig creatief geheel gemaakt, zodat jouw geliefde aangenaam verrast zal zijn :) Een videoboodchap is het perfecte cadeau om iemand te egven op afstand.

Videoboodchap laten maken verjaardag

Tips voor het maken van een videoboodschap

Een videoboodschap is misschien wel de leukste manier om jouw geliefde in het buitenland te verrassen. De mooiste manier is natuurlijk om met iedereen naar het buitenland te gaan, maar dat is natuurlijk niet altijd een optie. Een originele manier om iemand in het buitenland te verrassen, is toch wel met een videoboodschap van Jouw film. Om een videoboodcahp in goede lijnen te laten verlopen, zijn een paar tips wel handig. Stuur al jouw vrienden en familie een duidelijke instructie over hoe jullie videoboodschap in zijn werk gaat. Hier wat tips;

  1. De meeste zullen wel met een telefoon filmen, dus zeg duidelijk tegen ze dat ze met hun telefoon horizontaal filmen en niet verticaal!
  2. Geef duidelijk aan hoe lang iedereen ongeveer aan het woord mag zijn want sommige mensen maken het wel erg bont ;)
  3. Geef aan wat de uiterlijke inleverdatum is dat iedereen hun filmpje naar jou opstuurt zodat je daarna alles naar Jouw Film kunt uploaden.
Videoboodschap laten maken verjaadag

Een videoboodschap van filmpjes en foto's laten maken

Een videoboodschap laten maken kan in verschillende vormen en maten. Een videoboodschap kan beginnen of eindigen met een leuke fotocollage. Misschien hebben sommige mensen ook een leuke tekst getypt die erbij gevoegd kan worden. Niks is te gek en alles wordt gemonteerd naar wens. Bekijk deze film maar eens! De jarige was enorm verrast met deze leuke filmpjes van haar vrienden. De filmpjes zijn wel wegens privacy waziger gemaakt, maar dan kun je alvast wat inspiratie opdoen :) Verras jouw geliefde met een leuke videoboodschap en neem een contact op om je vrijblijvend te laten informeren.