Videoboodschap verjaardag laten maken

Een videoboodschap laten maken is misschien wel het leukste cadeau wat je iemand kan geven. Je kan een videoboodschap aan iemand geven als hij of zij jarig is, als iemand ziek is of gewoon om iemand jouw of jullie waardering kenbaar te maken. Spreek met zijn alle een leuke boodschap in, stuur ze via We Transfer of WhatsApp naar Jouw Film en van jullie videoboodschappen wordt een leuke en unieke film gemaakt. Een videoboodschap laten maken kan heel erg betaalbaar bij Jouw film. Neem eens contact op om je vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden en verras jouw geliefde of collega met een videoboodschap.


Videoboodschap laten maken

 

Klik, voor meer reviews > Evelien Guit

Ik heb een video laten maken voor de 60e verjaardag van mijn moeder. We zijn ontzettend blij met het resultaat! Daarnaast is de video vergeleken met andere bedrijven erg goedkoop, is de communicatie met Vandy super snel en goed geweest, heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en is de video ook nog eens super snel gemaakt. Kortom; echt een aanrader!

 


Film met videoboodschap maken

Het leukste cadeau om iemand in tijd van corona te geven is toch wel een film met videoboodschap. En ja, wat moet je anders als je geen verjaardag kunt/mag vieren? Zo heeft jouw geliefde toch een beetje het gevoel dat hij of zij jarig is en dat iedereen er een beetje bij is. Een videoboodschap laten maken was en is een veel voorkomende aanvraag in tijden van Corona. Een videoboodschap laten maken kan op verschillende manieren, je kunt met zijn alle iets leuks inspreken of bijv. elk een deel van een lied zingen. Vervolgens sturen jullie alles naar mij op en ik maak er een mooi compleet geheel van. Ik voeg er een leuke titel of boodschap naar wens aan toe, met toepasselijke overgangen, muziek en color grading zodat deze film een onvergetelijk cadeau wordt voor jouw geliefde of collega.

Een videoboodschap voor iemand in het buitenland laten maken

Een videoboodschap is misschien wel de leukste manier om jouw geliefde in het buitenland te verrassen. De mooiste manier is natuurlijk om met iedereen naar het buitenland te gaan, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. De goedkoopste manier om iemand in het buitenland te verrassen, is toch wel met een videoboodschap van Jouw film. Stuur al jouw vrienden en familie een duidelijke instructie over hoe de videoboodschap in zijn werk gaat. Hier wat tips;

  1. De meeste zullen wel met een telefoon filmen, dus zeg duidelijk tegen ze dat ze met hun telefoon horizontaal filmen en niet verticaal!
  2. Geef duidelijk aan hoe lang iedereen ongeveer aan het woord mag zijn want sommige mensen maken het wel erg bont ;)
  3. Geef aan wat de uiterlijke inleverdatum is dat iedereen hun filmpje naar jou opstuurt zodat je daarna alles naar Jouw Film kunt uploaden.

Een videoboodschap van filmpjes en foto's laten maken

Een videoboodschap laten maken kan in verschillende vormen en maten. Een videoboodschap kan beginnen of eindigen met een leuke fotocollage. Misschien hebben sommige mensen ook een leuke tekst getypt die erbij gevoegd kan worden. Niks is te gek en alles wordt gemonteerd naar wens. Bekijk deze film maar eens! De jarige was enorm verrast met deze leuke filmpjes van haar vrienden. De filmpjes zijn wel wegens privacy waziger gemaakt, maar dan kun je wat inspiratie opdoen :) Verras jouw geliefde met een leuke videoboodschap en neem een contact op..