Betaalbaar een bedrijfsfilm laten maken

Welkom bij Jouwfilm, waar voor jou een betaalbare en kwalitatieve bedrijfsfilm gemonteerd gaat worden. Bij Jouwfilm kun je voor verschillende bedrijfsfilms terecht. Je kan een bedrijfsfilm laten maken voor een bedrijfsjubileum, een bedrijfsfilm met een boodschap erin voor bijv. met kerst. Of je laat een aantal vlogs maken voor jouw bedrijf. Kortom, dit is een allround filmmontage service waar je voor allerlei soorten bedrijfsfilms terecht kunt. Jouwfilm staat bekend om de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, maar ook om de klantvriendelijkheid. Zoals je in de reviews op Google kunt lezen, vinden klanten het erg prettig om hier een bedrijfsfilm te laten maken, mede omdat ik jou altijd tijdens de montage up to date houd om samen tot een zo hoog mogelijk resultaat te komen. Zelf als ik weinig middelen (filmmateriaal) overhandigd krijg van de klant, weet ik er toch met mijn creatieve kijk er een aantrekkelijke bedrijfsfilm van te maken. Wil jij ook een aantrekkelijk bedrijfsfilm laten maken met een scherpe prijs- kwaliteitverhouding en een fijne samenwerking tijdens de montage? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw bedrijfsfilm te bespreken

Bedrijfsfilm laten maken: Hoe werkt dat?

Steeds meer mensen filmen zelf hun bedrijfsfilm, want een videograaf inhuren om een bedrijfsfilm te maken kost gewoon een hoop geld. Geld, wat jij weer in andere zaken kunt investeren. En dat is ook tevens het concept bij Jouwfilm. De klant zorgt zelf voor het filmmateriaal (ik kan je wel wat tips geven). En ik maak er een creatieve en aantrekkelijk bedrijfsfilm van. De eerste stap is om even contact op te nemen om jouw bedrijfsfilm te bespreken. je kunt je dan vrijblijvend door mij laten informeren. Misschien moet je nog gaan filmen, of je hebt het geschoten filmmateriaal al voor de bedrijfsfilm. Je kan al het beeldmateriaal via We Transfer naar mij uploaden. Ik ga het beeldmateriaal vervolgens analyseren en kijken hoe ik er een zo hoog mogelijk kwaliteit bedrijfsfilm van ga maken. Een bedrijfsfilm in jullie eigen huisstijl met dezelfde kleuren en lettertype. Samen met een toepasselijke titel, jullie eigen logo, professionele overgangen en rechten vrije muziek, ga ik voor jou een aantrekkelijke bedrijfsfilm monteren.

Een bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken, www.jouwfilm.nl

Klik, voor meer revieuws >  Fontys 

''Aangezien de open dagen van onze opleiding geen doorgang konden vinden i.v.m. corona zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om onze studenten te informeren. In overleg met Vandy van jouwfilm.nl hebben we verschillende mogelijkheden voor onze promotievideo besproken en hierin heeft hij proactief meegedacht in het ontwerp van de film, de uitvoering van de opnames (in coronatijd) en het resultaat. 

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met jouwfilm.nl.

Groeten, namens team Fontys Pabo,

Stefan''


Kosten bedrijfsfilm laten maken

Waarschijnlijk heb je zelf al op Google onderzoek gedaan naar wat een bedrijfsfilm gemiddeld kost. Gemiddeld kost een bedrijfsfilm laten maken zo’n 2500 Euro, maar dan komt er ook fysiek iemand filmen. Iets wat jij dus gemakkelijk zelf kunt doen en daarmee zo’n 2000 Euro gaat besparen. De kosten verschillen hier qua bedrijfsfilms. Zo gaat er veel meer tijd zitten in het monteren van een promotiefilm dan een bedrijfsvlog. Zo kan een promotiefilmpje van 1 min 250 Euro kosten en bijv. 5 vlogs zo’n 500 Euro. Om een eerlijke prijs te krijgen, kun je het beste even contact op nemen. Deze prijzen zijn incl! Uiteindelijk is een bedrijfsfilm laten maken een investering. Door de online media is visuele communicatie erg belangrijk geworden. Mensen lezen liever niet, ze willen zien en beleven! Wist je dat mensen 80 % van wat ze zien onthouden en 20 % van wat ze lezen? Daarbij wordt visuele content zeshonderdduizend keer sneller opgenomen in onze hersenen.

Tips bedrijfsfilm maken

Hier wat tips om een bedrijfsfilm te maken. Een bedrijfsfilm maken begint al met het filmen, of eigenlijk nog zelfs daarvoor. Het begint met het schrijven van een script. Een soort van plan waarin jij uitschrijft van het begin tot het eind, welke beelden en teksten jij aan jouw doelgroep wilt laten zien. Je kan dit natuurlijk ook gewoon via de mail naar mij toe sturen. Meestal neem ik toch nog even telefonisch contact op om alles door te nemen want even bellen communiceert toch altijd het fijnst 😊 Zelf een bedrijfsfilm filmen is best makkelijk. Kijk naar al die jonge influencers van tegenwoordig. Die hebben ook geen film opleiding gevolgd en die hebben goeie content en heel veel kijkers. Dit gaat jou dus gemakkelijk lukken! Hier wat tips om een bedrijfsfilm te maken ;

 

  1. Doe inspiratie op bij concurrenten /  succesvolle bedrijven.
  2. Schrijf jouw verhaal van te voren uit in de vorm van een script
  3. Denk vanuit de klant / kijker en houd jouw verhaal kort en interessant.
  4. Film als het kan in 4 k resolutie.
  5. Film op een plaats met goed licht en zonder achtergrond geluiden.

Contactformulier

Heb je nog vragen om een bedrijfsfilm te laten maken? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? Ook dat is geen probleem : 06-81741985. 

Ik reageer altijd binnen een paar uur, doordeweeks en in het weekend. Heb je via de mail geen reactie ontvangen? Check dan de spam box van jouw mail!