Betaalbaar een bedrijfsfilm laten maken

Een unieke bedrijfsfilm laten maken

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, wil jij waarschijnlijk betaalbaar een bedrijfsfilm laten maken. Je wilt een bedrijfsfilm laten maken om jouw merk, product of dienst te promoten op het internet. Je kunt jouw bedrijfsfilm op jouw internet site plaatsen, maar ook via jouw social media kanalen. Als bedrijf kun je in deze tijd niet meer om videomarketing heen. Het is niet de vraag of je een bedrijfsfilm laat maken, maar eerder wanneer je een bedrijfsfilm laat maken? Je hebt in ieder geval de eerst stap in de juiste richting genomen, een tweede stap zou zijn contact op te nemen zodat we jouw wensen kunnen bespreken en voor jouw een unieke betaalbare bedrijfsfilm kunnen gaan maken.

De voordelen om hier een bedrijfsfilmpje te laten maken

Waarschijnlijk heb je jezelf al verdiept in de kosten om een bedrijfsfilmpje te laten maken. Zoals je hebt gezien, ligt de gemiddelde prijs om een bedrijfsfilmpje te laten maken rond de 2500 Euro. Bij Jouw film is een bedrijfsfilmpje laten maken velen malen goedkoper. Hier betaal je namelijk rond de 300 Euro om een bedrijfsfilmpje te laten maken. Het verschil zit hem in dat andere bedrijven met een complete cameraploeg komen om te filmen, iets wat jij gemakkelijk zelf kunt doen. En dat is het concept bij Jouwfilm.nl. YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT!


Bedrijfsfilm laten maken, www.jouwfilm.nl

Klik, voor meer revieuws >  Fontys 

''Aangezien de open dagen van onze opleiding geen doorgang konden vinden i.v.m. corona zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om onze studenten te informeren. In overleg met Vandy van jouwfilm.nl hebben we verschillende mogelijkheden voor onze promotievideo besproken en hierin heeft hij proactief meegedacht in het ontwerp van de film, de uitvoering van de opnames (in coronatijd) en het resultaat. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met jouwfilm.nl.

Groeten, namens team Fontys Pabo,

Stefan''


Hoe gaat een bedrijfsfilm laten maken in zijn werk?

Zodra je contact hebt opgenomen, gaan we jouw wensen om een bedrijfsfilm te laten maken bespreken. Misschien heb je zelf al wat ideeën opgedaan om een bedrijfsfilmpje te maken, en anders heb ik wel ideeën om er een creatief geheel van te maken. Alle filmpjes mag je via We transfer uploaden (de inlogcodes krijg je t.z.t.). Vervolgens worden Jouw beelden met zorg samengesteld. Voor jouw bedrijfsfilm te maken wordt rechtsvrije muziek gebruikt, dit zodat we niet de auteursrechten van de componist/artiest schenden. Samen met toepasselijke titels, overgangen, geluidseffecten en colorgrading, wordt er een prachtige bedrijfsfilm van gemaakt. Een bedrijfsfilm die jij met veel trots op jouw internetsite en social media kanalen kan delen.


Contactformulier

Heb je nog vragen om een bedrijfsfilm te laten maken? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen een paar uur, doordeweeks en in het weekend. Heb je via de mail geen reactie ontvangen? Check dan de spam box van jouw mail!