Wat doet Jouwfilm?

Jouwfilm is een all-round film editing service voor al jouw film montage opdrachten. Jouwfilm is er voor particulieren en bedrijven die geen kennis, tijd en/of creativiteit hebben om van hun losse filmopnames een creatief geheel te monteren. Deze film montage service onderscheid zich van andere aanbieders door de scherpe prijs- kwaliteitverhouding die hier gehanteerd wordt. Hier wordt niet aan fast money gedaan, ik plan elke opdracht ruimschoots in zodat jouw filmopdracht ook alle aandacht krijgt die het verdiend! Want uiteindelijk vind ik klanttevredenheid het belangrijkst. Ik krijg namelijk meer energie van de waardering die ik van jou krijg, dan de inkomsten die ik eraan overhoud. Hier wordt aandachtig geluisterd naar jouw wensen om zo samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen. 

Hier wordt van jouw

herinnering, een ware

herbeleving gemaakt

www.jouwfilm.nl

Over mij

Aangezien het laten monteren van jouw filmmateriaal best persoonlijk kan zijn, zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Vandy van Heijningen geboren in het jaar 1985 en woonachtig in Kerkdriel. Als 17 jarig kind soldaat ben ik het leger in gegaan. Ja, een 17 jarige met een Diemaco C7 (geweer) in zijn hand, is toch eigenlijk maar een kind soldaat. Eenmaal op uitzending met mijn dienstwapen in mijn ene hand en mijn nieuwe GoPro actie camera in mijn andere hand, filmde ik zowat alles wat daar gebeurde en maakte ik een mooie aftermovie voor mijzelf en mijn collega’s. Ik kreeg daar al snel de bijnaam Steven Spielberg. Inmiddels ben ik niet meer werkzaam als militair, maar mijn hobby, het monteren van films doe ik nog steeds met heel veel plezier.


Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan even vrijblijvend contact op om jouw film te bespreken


Hoe is Jouwfilm ontstaan?

Ik werkte in 2019 bij Defensie, maar ik miste iets, ik kon mijn creativiteit niet kwijt. En als je creatief bent, is het eigenlijk zonde om daar niets mee te doen.

Ook zocht ik iets waar ik plaats onafhankelijk aan kon werken, zodat ik niet alleen thuis hoefde te werken. Maar wat??

Ik reis regelmatig en ik maak altijd van mijn travel trips een leuke aftermovie. Toen dacht ik: ‘’misschien heeft niet iedereen de kennis, tijd en creativiteit om een leuke aftermovie te maken?’’ Is het niet een idee om mijn GoPro actie camera te verhuren en als de camera dan terug van vakantie komt met de klant, een leuke aftermovie voor ze te monteren? Zo bedacht, zo gedaan en de ene na de andere aanvraag kwam binnen rollen.

Vervolgens heb ik Jouwfilm opgezet en kwamen er verloop van tijd ook andere leuke aanvragen binnen. Van bruiloft films tot de musical van groep 8. Het waren dus niet alleen maar travel movies, maar Jouwfilm werd al snel een all-round film montage service. Jouwfilm is tot op heden niet minder beoordeeld dan 5 sterren en dat wil ik graag zo voortzetten :) Vooral de waardering die ik van klanten krijg, vind ik erg leuk.