Film van foto's laten maken 

Jij hebt dus foto's waar jij een mooie film van wil laten maken. Om een film van jouw foto's te maken, ben je hier voor aan het juiste adres. Jouw film is namelijk onder andere gespecialiseerd in het maken van foto films. Veel mensen hebben hun computer en telefoon helemaal vol staan met foto's waar ze eigenlijk niets meer mee doen. Best wel sund toch? Een harde schijf vol met foto's is leuk, maar zodra er beweging in jouw foto's zit, met jouw eigen muzieknummertje eronder gemonteerd, zal je er veel meer gevoel bij hebben en zal jouw film jou terug brengen naar die mooie sfeer van toen. Hoe mooi zou het zijn dat al die mooie foto's van bijv. jouw vakantie terug komen in een op maat gemaakte foto film. Een foto film met jouw eigen muziek nummertje eronder gemonteerd, een leuke titel, golor grading en eventueel teksten. Jouw mooie herinneringen zal je weer met één druk op de play button herbeleven. Alle foto's zullen één voor één voorbij komen, gemonteerd in een mooi tweedimensionaal frame. Laat jouw herinneringen niet verloren gaan, en laat een prachtige film van jouw foto's maken.

Een film van foto´s laten maken

Wat kost een film van foto's?

Een film van foto's maken is een geduldig werkje, een werkje wat je maar beter kan uitbesteden. Sommige foto's zijn verticaal genomen en sommige horizontaal en dan heb je nog verschillende afmetingen in foto's. Maar om een mooie film van foto's te maken, moeten alle foto's in een bepaald frame passen. Elke foto wordt dus op maat geknipt en dus met zorg samengesteld. Aan de foto film wordt ook een mooie titel gegeven. Om een complete film van foto's te maken, worden er ook toepasselijke overgangen gemonteerd tussen de foto's waar nodig. Elke foto zal ongeveer 3/ 4 seconden in beeld zijn dus er gaan ongeveer 15 foto's in 1 min film. Zo kun jij ongeveer uitreken ho lang het gaat duren voordat al jouw foto's voorbij zijn gekomen en wat de uiteindelijke prijs gaat worden. Een film van foto's laten maken tot 5 min kost: 150 Euro ( +/- 75 foto's )  / tot 10 min 180 Euro ( +/- 150 foto's ) / tot 15 min 220 Euro ( +/- 225 foto's ) . Als je teksten bij elk foto wilt hebben, kost dit per 5 min 30 Euro extra. Hoe werkt een filmpje van foto's laten maken?

Zoals al eerder genoemd, is een filmpje van foto's laten maken een geduldig werkje. Gelukkig ben je op de site van Jouwfilm.nl terecht gekomen waar je heel betaalbaar dit werk uit handen kan laten nemen voor een schappelijk prijsje. Als je een filmpje van foto's wilt laten maken, is een chronologische volgorde wel belangrijk voor je. als dat het geval is, zal je elke foto een nummer moeten geven zodat het voor mij duidelijk is wat de volgorde gaat zijn. Dus foto 1 begint ook met nummer 1 en 2 en 3 en 4 enz.. en als er een tekst bij elke foto moet komen dan zal je dus de foto met het nummer moeten beginnen en daarna een spatie met de tekst erachter dus foto 1 = ''1 op het strand''. Als je dat allemaal gedaan hebt, mag je heel het fotomapje naar Jouwfilm.nl uploaden via We Transfer (inloggegevens krijg je t.z.t.). Om een mooi filmpje van foto's te maken, is ook muziek nodig dus ik zou ook graag van jou willen weten welke muzieknummertjes ik eronder mag monteren. Ook zou ik graag de titel willen weten waar de film mee mag beginnen. Als ik al deze info heb inclusief de foto's, ga ik een prachtig filmpje van jou foto's monteren. Hier wordt van jouw herinnering, een ware herbeleving gemaakt.

Waarom een film van foto's laten maken

van herinnering, naar herbeleving


Een foto film cadeau geven

Iedereen heeft wel foto's van de jarige op zijn telefoon of sociale media. Hoe leuk zou het zijn als de jarige een film te zien krijgt met al zijn mooie herinneringen die voorbij komen met zijn favoriete muzieknummertje eronder gemonteerd? Een film van foto's laten maken voor een verjaardag is dus een leuk cadeau om iemand te geven. Een fotofilm cadeau geven is ook erg origineel. Om een film van foto's te maken voor iemands verjaardag, zal je eerst alle foto's met jouw vrienden of familie moeten verzamelen. Voor een leuk fotofilm is ook muziek nodig en een titel dus die mag je ook even verzinnen :) Als je alle info en foto's bij elkaar hebt verzamelt, mag je alles via We Transfer uploaden. De inloggegevens krijg je t.z.t. Vervolgens gaat er een prachtige film van alle foto's gemonteerd worden waar je jarige nog lang plezier van zal hebben :).

Van trouwfoto's een film laten maken

Vroeger werd er meer gefotografeerd op bruiloften, dan gefilmd. Veel koppels hebben dus foto's van hun trouwerij op een harde schijf staan. Eeuwig zonde toch? Hoe mooi is het om van trouwfoto's een film te laten maken? Ook is het leuk om iemand als cadeau een film van hun trouwfoto's te geven. Als je een film hebt van trouwfoto's, kun je met één druk op de knop die mooie dag weer herbeleven. Misschien zijn er nog wel geluidsfragmenten van die mooie dag? Ook die kunnen onder de trouwfilm van foto's gemonteerd worden. Herbeleef jullie trouwdag nogmaals met een op maat gemaakt film van al jullie prachtige foto's. Laat jullie herinneringen niet verloren gaan en neem vrijblijvend contact op om jullie film te bespreken. 

Video van foto's laten maken voor babyshower

Een video van foto's is een ideale manier om jullie zwangere vriendin te verrassen en haar een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. Verzamel al de mooie foto's van de afgelopen jaren met al die mooie momenten die jullie samen beleeft hebben. Een video van foto's is een prachtige manier om al die mooie herinneringen weer naar boven te brengen. De aanstaande moeder zal dit vast in dank afnemen :) Dus, maak een appgroep aan, verzamel al de foto's voor de video en upload alles door naar Jouwfilm.nl. Vervolgens gaat er van al jullie foto's een prachtige video gemaakt worden. Ook kunnen jullie na de babyshower een video van foto's cadeau geven met alle foto's van de babyshower :)

Een fotoFilm voor uitvaart laten maken

Hoe fijn is het als je bij het afscheid van jouw geliefde foto's kan laten zien uit het verleden met al die mooie momenten die jullie samen beleefd hebben. Een fotofilm geeft een extra dimensie aan de woorden en muziek tijdens een uitvaart. Ook voor mensen die wat verder weg stonden, is een fotofilm een goede manier om een mooie indruk achter te laten van de persoon die jullie herdenken. Een fotofilm maken voor een uitvaart, kun je maar het beste aan een specialist overlaten. Ik ga een prachtige herinneringsfilm maken van alle foto's en muzieknummers uit het leven van de overledene. Neem even vrijblijvend contact op zodat ik jullie dit werk uit handen kan nemen. zo kan er een unieke en persoonlijk fotofilm gemonteerd worden voor het afscheid van jullie geliefde.