Een vakantiefilm laten maken

Je bent op vakantie geweest en hebt al jouw mooie herinneringen vastgelegd op film. Nu wil je hier natuurlijk een leuke vakantiefilm van laten maken want die 150 filmpjes ga je waarschijnlijk nooit meer één voor één afspelen. Nee, je wilt gewoon dat je met één druk op de play knop al jouw mooie herinneringen worden afgespeeld met jouw eigen muzieknummertje eraan toegevoegd zodat jouw film jou terug brengt naar die geweldige sfeer van toen 😊 En dat begrijp ik als geen ander! Hier kun jij een prachtige vakantiefilm laten maken zodat jouw herinneringen nooit meer verloren zullen gaan. Ik ga van al jouw losse filmpjes een mooie vakantiefilm maken met toepasselijke overgangen, titel, geluidseffecten en color grading en dat alles gemonteerd op de beat van de muziek. Om een vakantiefilm ta laten maken, ben je hier dus aan het juiste adres. Ik ga van jouw herinneringen een ware herbeleving maken. Laat jouw herinneringen niet verloren gaan en neem vrijblijvend contact op door middel van de gele knop hieronder.


Vakantiefilm laten maken, www.jouwfilm.nl

 

Klik, voor meer reviews >   Franklin Kooijman

"Prachtig eindresultaat van onze rondreis door Tanzania. Binnen 24 uur na het verstrekken van al het beeldmateriaal kregen we de film doorgestuurd. We zijn zeer positief verrast, het ziet er super professioneel uit en waren direct tevreden. Om over de prijs-kwaliteit verhouding nog maar te zwijgen, beter/goedkoper ga je het niet vinden.
Bedankt Vandy!"

Waarom hier een vakantiefilm laten maken

Van herinnering, naar herbeleving


Een vakantiefilm laten maken

Een vakantiefilm laten maken is erg betaalbaar

Wist jij dat Jouw film de goedkoopste videomontage service heeft voor avonturiers? En dat Jouw Film nooit minder beoordeeld is dan 5 sterren? Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik weet als geen ander dat je na een dure vakantie geen zin hebt om nog eens 500 Euro te moeten betalen om een vakantiefilm te laten maken. Hier kun je namelijk al een vakantiefilm laten maken voor 250 Euro. Een vakantiefilm maken hoeft dus niet duur te zijn. Bij Jouw film staat een juiste prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw Film is gespecialiseerd in het maken van vakantiefilms en elke film wordt dan ook met veel aandacht gemonteerd. Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte vakantiefilm te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen!

Vakantiefilm laten maken als herinnering

Een vakantiefilm laten maken als blijvende herinnering.

Veel mensen gaan op vakantie en filmen al hun mooie momenten. Na de vakantie hadden ze goede intenties om een mooie vakantiefilm te maken, maar de ervaring leert dat het er vaak niet van komt. Om een vakantiefilm te maken, heb je namelijk tijd, creativiteit en kennis nodig. Iets wat bij veel mensen ontbreekt. Daarom heb ik een aantal jaren geleden deze film montage service opgezet zodat jou dit werk uit handen genomen kan worden voor een schappelijke prijs. Het zou toch zonde zijn dat al jouw losse vakantiefilmpjes op een harde schijf verdwijnen? Hier worden van al jouw losse vakantiefilmpjes een complete vakantiefilm van gemaakt die je met één druk op de play button kan afspelen met jouw eigen favoriete muziek nummertje eraan toegevoegd. Een vakantiefilm laten maken van vakantiefilmpjes is dus het beste idee om jouw herinneringen niet verloren te laten gaan.

Een vakantiefilm laten maken gaat zo

Een vakantiefilm laten maken gaat erg gemakkelijk

Aangezien je op de site van Jouwfilm.nl terecht bent gekomen, wil jij waarschijnlijk een vakantiefilm laten maken. Misschien heb je zelf al een idee hoe jouw vakantiefilm moet gaan worden en als je geen idee hebt, is dat ook geen probleem. Ik heb al jaren lang ervering in het maken van vakantiefilms dus je kan je ook vrijblijvend laten informeren door mij. Vaak geven klantjes mij ook carte blanche en maak ik er naar eigen inzicht een mooie vakantiefilm van. Om een vakantie film te laten maken, zou ik graag 4 dingen willen weten, namelijk;

1: Welke titel mag ik aan jouw vakantiefilm geven?

2: Welk muzieknummertje mag ik onder jouw vakantiefilm gaan monteren? (graag de link van YouTube) 

3: Is een chronologische volgorde belangrijk? Dan is het handig dat de filmpjes genummerd worden (als er maar met één camera of telefoon gefilmd is, hoeft dit vaak niet).

4: Voor wanneer moet jouw vakantiefilm af zijn? :)