Een film laten maken doe je hier! 

Of je nu een vakantie film van 6 min, een bedrijfsfilm van 1 min of een documentaire van een half uur wilt laten monteren, je wilt met zo’n film een boodschap of sfeer overbrengen. De manier van monteren is hierbij de basis voor een succesvol resultaat en daar gaan wij voor bij jouw film.

Ik zie en hoor vaak om me heen dat kennissen, vrienden en bekenden graag van hun gemaakte vakantie video's een film met audio willen hebben. Een after movie laat maar zeggen. Sommige mensen beginnen er ook daadwerkelijk aan en downloaden dan een video editing software. De meeste komen dan al snel tot de conclusie dat er toch wel veel tijd en kennis in het editen van films gaat zitten en besteden het werk dan toch aan mij uit. Ik ben zelf een reisfanaat en ik maak altijd voor mezelf een mooie compilatie van mijn filmmateriaal met muziek daarbij. Ik vind dat veel persoonlijker dan een foto boek. Ik herleef mijn herinneringen tot de max als ik ze af kan spelen met toepasselijke muziek daarbij. Dus als u ook uw herinneringen wilt herbeleven of een boodschap wilt overbrengen, pak dan een bak koffie en neem contact op met Jouw Film zodat we de mogelijkheden eens kunnen bespreken.


Een video laten monteren.. hoe werkt dat??

Een video laten monteren kan in allerlei soorten en maten. Met de geavanceerde technieken van de programma's die ik gebruik, kan ik jouw video’s specifiek bewerken naar wens. Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, het beeld wat stabiliseren, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Ik verwerk allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera of GoPro. Het monteren van jouw video verloopt in de volgende stappen;

  1. Jouw wensen bekijken.
  2. Het beeld materiaal langs brengen of op sturen.
  3. Film materiaal analyseren.
  4. Bruikbaar beeldmateriaal spotten.
  5. Beeld, titels en muziek op maat editen met toepasselijke beeldovergangen.
  6. Geluidseffecten toevoegen.
  7. Eventueel kleur correctie (extra bij te bestellen).
  8. Uploaden en het resultaat laten zien.
  9. En van jouw herinnering, is een ware herbeleving gemaakt!
Video montage www.jouwfilm.nl

Video laten editen.. Neem contact op!

Wil jij een video laten editen? Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@jouwfilm.nl en laat mij weten wat voor een film je graag zou willen laten editen. Je krijgt daarna van mij een simpel projectformulier waarin je jouw persoonlijke wensen kunt aangeven. Hierin staan ook de instructies voor het versturen van het videomateriaal. Weet je niet precies wat je wilt? Geen probleem, laat je dan vrijblijvend adviseren. Het eindresultaat ontvang je digitaal.