Een film laten maken doe je hier! 

Ik zie en hoor vaak om me heen dat kennissen, vrienden en bekenden graag van hun gemaakte vakantie video's een film met audio willen hebben. Een after movie laat maar zeggen. Sommige mensen beginnen er ook daadwerkelijk aan en downloaden dan een video editing software. De meeste komen dan al snel tot de conclusie dat er toch wel veel tijd en kennis in het editen van films gaat zitten en besteden het werk dan toch aan mij uit. Ik ben zelf een reisfanaat en ik maak altijd voor mezelf een mooie compilatie van mijn filmmateriaal met muziek daarbij. Ik vind dat veel persoonlijker dan een foto boek. Ik herleef mijn herinneringen tot de max als ik ze af kan spelen met toepasselijke muziek daarbij. Dus als u ook uw herinneringen wilt herbeleven, pak dan een bak koffie en neem contact op met Jouw Film zodat we de mogelijkheden eens kunnen bespreken.


Hoe werkt een GoPro huren en  video montage bij Jouw Film? 

Het concept bij ''Jouw film'' is super simpel en gebruiksvriendelijk. Of je maakt gebruik van de combinatie camera huur en video montage of alleen camera huur of alleen video montage. Het voordeel van het combinatie pakket is dat je de camera hier huurt en je eigen gemaakte video opnames op de GoPro laat staan. Je hebt er dan verder geen omkijken meer naar en binnen een week heb ik van jouw opnames een aftermovie gemaakt. Dit verloopt in de volgende stappen;

 1. Je vult het contact formulier in en geeft aan wat je wensen zijn (Geef duidelijk de datum van ophalen en inleveren aan).
 2. Je komt de camera ophalen bij mij in Kerkdriel of in Breda als ik daar eventueel ben.
 3. Ik leg je dan uit hoe je jouw eigen Stieven Spielberg bent :)
 4. Je filmt jouw vakantie, verjaardag, stedentrip, vistrip, vrijgezellenfeestje of wat dan ook..
 5. Je vult het project formulier in met jouw persoonlijke wensen over hoe jouw film eruit moet komen te zien.
 6. Je levert de camera en het project formulier weer in.
 7. En hupsakee.. binnen een week heb jij een toffe aftermovie!

Alleen een video laten monteren?

Alleen een video laten editen? Ook dat is geen probleem. Via wetransfer.com kun je heel gemakkelijk jouw opnames doorsturen naar mij of je komt ze afleveren in Kerkdriel of in Breda (als ik daar ben). Met de geavanceerde technieken van de programma's die ik gebruik, kan ik jouw video’s specifiek bewerken naar wens. Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, het beeld wat stabiliseren, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Ik verwerk allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera of GoPro. Dit verloopt in de volgende stappen;

 1. Jouw wensen bekijken aan de hand van het projectformulier die je vooraf mag invullen.
 2. Film materiaal analyseren (je labelt zelf je bestanden).
 3. Bruikbaar beeldmateriaal spotten.
 4. Beeld en muziek op maat editen met toepasselijke beeldovergangen.
 5. Het resultaat laten zien.
 6. En van jouw herinnering, is een herbeleving gemaakt!

Wil jij een video laten monteren? Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@jouwfilm.nl en laat mij weten wat voor een film je graag zou willen laten monteren. Je krijgt daarna van mij een simpel projectformulier waarin je jouw persoonlijke wensen kunt aangeven.

Hierin staan ook de instructies voor het versturen van het videomateriaal.

Weet je niet precies wat je wilt? Geen probleem, laat je dan vrijblijvend adviseren.

Mocht je na oplevering nog een kleine aanpassing willen maken, dan is er tot 10 dagen na oplevering nog ruimte voor een correctieronde, zonder extra kosten.
Het eindresultaat ontvang je digitaal.