Een video laten monteren doe je hier! 

Of je nu een vakantie video van 6 min, een bedrijfsfilm van 2 min of een documentaire van een half uur wilt laten monteren, je wilt met zo’n video een boodschap of sfeer overbrengen. De manier van monteren is hierbij de basis voor een succesvol resultaat en daar gaan wij voor bij jouw film.

Ik zie en hoor vaak om me heen dat kennissen, vrienden en bekenden graag van hun gemaakte video's een presenteerbaren film met audio willen hebben. Een after movie laat maar zeggen. Sommige mensen beginnen er ook daadwerkelijk aan en downloaden dan een video editing software. De meeste komen dan al snel tot de conclusie dat er toch wel veel tijd en kennis in het editen van films gaat zitten en besteden het werk dan toch aan mij uit. Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik maak altijd voor mezelf een mooie compilatie van mijn filmmateriaal met muziek daarbij. Ik vind dat veel persoonlijker dan een foto boek. Ik herleef mijn herinneringen tot de max als ik ze af kan spelen met toepasselijke muziek daarbij. Dus als u ook uw herinneringen wilt herbeleven of een boodschap wilt overbrengen, pak dan een bak koffie en neem contact op met Jouw Film zodat we de mogelijkheden eens kunnen bespreken.


Een video laten monteren.. hoe werkt dat??

Een video laten monteren kan in allerlei soorten en maten. Met de geavanceerde technieken van de programma's die ik gebruik, kan ik jouw video’s specifiek bewerken naar wens. Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, het beeld wat stabiliseren, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Ik verwerk allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera of GoPro. Het monteren van jouw video verloopt in de volgende stappen;

  1. Jouw wensen bekijken.
  2. Het beeld materiaal langs brengen of op sturen.
  3. Film materiaal analyseren.
  4. Bruikbaar beeldmateriaal spotten.
  5. Beeld, titels en muziek op maat editen met toepasselijke beeldovergangen.
  6. Geluidseffecten toevoegen.
  7. Eventueel kleur correctie (extra bij te bestellen).
  8. Uploaden en het resultaat laten zien.
  9. En van jouw herinnering, is een ware herbeleving gemaakt!
Video montage www.jouwfilm.nl

Wat maakt een video laten monteren hier zo betaalbaar?

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een video van 5 min te laten monteren al snel rond de 300 Euro kost. Hoe kan het dan dat een video laten monteren hier dan rond de 90 Euro kost? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een éénmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten monteren van een video? Of wellicht meerdere video's? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl