GoPro huren

Een GoPro huren incl. uitgebreid pakket aan accessoires en persoonlijke uitleg met tips & tricks? Hier kan het! Waarom zou je nog in GoPro's naam een GoPro kopen als je er één voor een prikkie kunt huren? Een GoPro aanschaffen met de nodige accessoires kost snel zo rond de 700 Euro. Aangezien de meeste GoPro gebruikers hem 1/2 keer per jaar uit de kast halen, doe jij er verstandig aan om een GoPro te huren. Hier kun je namelijk heel goedkoop de nieuwste GoPro huren met een uitgebreid pakket aan accessoires. Een GoPro Hero 12 huren kost namelijk maar 50 Euro en dat voor 8 dagen! En laat die LOI thuis studie videografie maar zitten, want bij JouwFilm krijg je er altijd een persoonlijke uitleg bij, inclusief tips & tricks zodat jij op jouw avontuur het maximale uit jou en jouw GoPro kunt halen. Heb jij niet de tijd, creativiteit en kennis om een toffe aftermovie te maken? Geen probleem, I GOT YOU! Omdat jij hier een GoPro huurt, krijg je 20 % korting op jouw aftermovie. Een GoPro huren is dus nog nooit zo leuk en betaalbaar geweest. Wil jij meer weten over het huren van een GoPro of wil je een GoPro boeken? Neem dan even contact op om er één te reserveren voordat ze allemaal op vakantie zijn! :)

Een GoPro huren met accessoires pakket

 • De GoPro Hero 12 Black
 • 2 x accu
 • Uitschuifbare selfie stick (3 poot)
 • Drijfbare selfie stick 
 • Silicone hoes GoPro
 • Case toebehoren GoPro
 • SD 128 GB
 • Persoonlijke instructie gebruik GoPro.
 • Dual charger (2 accu's tegelijkertijd opladen)
 • Uitschuifbare selfie stick
 • Borst harnas (voor bevestigen GoPro op borst)
 • Hoofd mount (voor bevestigen GoPro op hoofd)

De nieuwste GoPro huren

Bij een GoPro huren zit een uitgebreid accessoires pakket inbegrepen. Zo wordt er een siliconen cover en lensprotector bijgeleverd zodat de GoPro tegen een stootje kan. De GoPro is tot 10 meter waterdicht zonder behuizing. Ook zit er bij een Go Pro huren een aantal bevestigingen bij zodat jij jouw handen vrij hebt als je ze nodig hebt. Zo kun je de GoPro op jouw borst monteren of op jouw hoofd met het harnas en/of de hoofdband. Er zit een selfie stick bij die je kan uitschuiven, een drie poot en een selfie stick die blijft drijven voor jouw snorkel en duikavonturen. Er zitten zelf twee accu's bij die je tegelijkertijd kunt opladen zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Voor de mensen die niet zo'n stabiele hand hebben, zit er een prachtige beeldstabilisator op ;) Als je met de GoPro gaat rennen, blijft het beeld daardoor zo stabiel, dat het net lijkt of er een drone door de lucht vliegt. Nog een voordeel van de GoPro is dat er een quik capture mode op zit. Dat wil zeggen dat als hij uit staat, je alleen maar één knop hoeft in te drukken zodat hij meteen aan gaat en begint met filmen. Zo mis je nooit jouw moment en bespaar je ook nog eens de accu. Bij een GoPro Hero 12 huren krijg je er altijd een persoonlijke uitleg bij. Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Neem dan even contact op door middel van de gele knop hierboven of bel / app naar 06-81741985.

Tarieven GoPro Huren;

(De minimale huur periode bedraagt 1 week)

 • 1 week / 8 dagen           :    50  Euro.
 • 2 weken / 15 dagen       :    65 Euro.
 • 3 weken / 22 dagen       :    80 Euro.
 • 4 weken /  29 dagen      :    90 Euro.
GoPro huren, www.jouwfilm.nl

Extra bij te huren:

 • GoPro Flex klem   ( 10 Euro extra )               
 • GoPro duik behuizing  ( 10 Euro extra )        
 • GoPro motorhelm bevestiging   ( 10 Euro extra )
 • GoPro 3-Way Grip  ( 10 Euro extra )         
 • Extra accu ( 10 Euro extra )
 • Selfie stick,1 meter lang ( 10 Euro extra )     

Gopro huren, www.jouwfilm.nl

20% korting op een aftermovie!

Heb jij geen tijd, creativiteit en kennis om een leuke aftermovie van jouw GoPro filmpjes te maken? Geen probleem want als je een GoPro huurt bij Jouw film, krijg jij maar liefst 20 % korting op een aftermovie! Deze korting geldt alleen voor avonturiers die hier een GoPro huren. Laat jouw herinneringen niet verloren gaan en laat een toffe aftermovie van jouw avontuur maken.


Zo werkt een GoPro huren ;

Het concept bij ''Jouw film'' is super simpel en gebruiksvriendelijk; 

 1. Je neemt contact op en geeft duidelijk de datum van ophalen en inleveren door.
 2. Je komt de camera ophalen in Kerkdriel of laat hem opsturen (opsturen kost 10 Euro voor aangetekende verzending).
 3. Ik leg je dan uit hoe de GoPro werkt en geef je tips en tools mee.
 4. Je filmt jouw avontuur.
 5. Je levert de camera weer in.
 6. En binnen een week heb ik van jouw herinneringen, een ware herbeleving gemaakt! (niet verplicht)

De voordelen van de GoPro Hero 12 huren op een rij;

 • Tot 2x langere batterijduur: het verbeterde energiebeheersysteem levert 70 minuten continu opnemen op 5.3K60 (de hoogste prestatie-instelling van HERO12 Black), meer dan 95 minuten op 5.3K30 en meer dan 155 minuten continu opnemen op 1080p30, en dat allemaal met HyperSmooth 6.0 videostabilisatie.
 • Vereenvoudigde camerabediening: Bijgewerkte “Easy Controls” voor gebruikers die op zoek zijn naar maximaal gemak en gestroomlijnde “Pro Controls” voor geavanceerde gebruikers die op zoek zijn naar maximale controle en efficiëntie.
 • Foto en video met hoog dynamisch bereik (HDR): HDR levert oogverblindende foto's met een hoog dynamisch bereik en 5,3K+ 4K-video.
 • Marktleidende 5,3K-resolutie + 8x Slo-Mo: 5,3K-video levert 91% meer resolutie dan 4K en maar liefst 665% meer dan 1080p. Vertraag tot 8x slo-mo in een resolutie tot 2,7K. Of maak frameopnamen tot 24,7 megapixels en foto's van 27 megapixels. Leg 4K-video vast met maximaal 120 frames per seconde voor 4x slo-mo.
 • Draadloze audio-ondersteuning voor Apple AirPods + andere Bluetooth® apparaten: U kunt nu rechtstreeks audio opnemen naar HERO12 Black vanaf Bluetooth®- apparaten , zoals Apple AirPods, oordopjes, hoofdtelefoons en microfoons - ideaal voor vloggen, scènevertelling en het geven van spraakopdrachten om uw HERO12 Zwart van een afstand.
 • Met een Emmy bekroonde videostabilisatie met 360° Horizon Lock: HyperSmooth 6.0 beschikt over AutoBoost van de volgende generatie die de videostabilisatie indien nodig automatisch versterkt, terwijl de kleinst mogelijke bijsnijdmarge behouden blijft met onmerkbare overgangen tussen bijsnijdniveaus. HyperSmooth 6.0 maakt ook horizonnivellering mogelijk, zelfs bij volledige 360° camerarotatie in de Linear + Horizon Lock digitale lens of in alle lensinstellingen bij gebruik van het Max Lens Mod 2.0-accessoire.
 • Veelzijdige  beeldverhouding van 8:7: 1/1,9”-sensor maakt marktleidende veelzijdigheid mogelijk met zijn extra grote beeldverhouding van 8:7 die kan worden bijgesneden tot verticaal 9:16, breedbeeld 16:9, traditioneel 4:3 of full-frame Beeldverhoudingen van 8:7. Nu beschikbaar in alle videoresoluties, evenals in de modi TimeWarp, Time Lapse, Night Lapse en alle Night Effects-modi.
 • GoPro-exclusieve HyperView ultragroothoeklensinstelling: De HyperView digitale lens van HERO12 Black legt een nieuwe maatstaf voor meeslepende groothoekvideo. Ook verkrijgbaar als een nog breder Max HyperView-perspectief bij gebruik van het optionele Max Lens Mod 2.0-accessoire. 
 • Nieuwe verticale opnamemodus: leg verticale video vast met de HERO12 Black horizontaal gemonteerd, perfect om rechtstreeks te delen op verticaal georiënteerde sociale kanalen.
 • Nachteffecten met stilstaande beelden: Lichtschilderingen, Voertuiglichtsporen en Sterrensporen maken opnames op professioneel niveau mogelijk met het gemak van een druk op de knop.
 • Nieuwe Power Tools: Interval Photo voegt zich bij een reeks Power Tools die zijn ontworpen om u te helpen video's en foto's op unieke manieren vast te leggen. Intervalfoto maakt het maken van foto's mogelijk met vaste intervallen, van elke 0,5 seconde tot elke 120 seconden.
 • Tijdcodesynchronisatie: Synchroniseer een onbeperkt aantal HERO12 Black-camera's voor eenvoudige bewerking van meerdere camera's. Werkt met Final Cut Pro, Adobe Premier en andere toonaangevende bewerkingsapps.
 • Automatisch uploaden naar de cloud, automatische bewerkingen + onbeperkte back-up: Beschikbaar voor GoPro-abonnees, HERO12 Black uploadt automatisch naar uw GoPro-cloud account terwijl de camera wordt opgeladen, en u ontvangt automatisch een video met hoogtepunten nadat het uploaden is voltooid. Er is geen limiet aan de hoeveelheid GoPro-beeldmateriaal dat u kunt uploaden naar uw GoPro-cloudaccount en al het beeldmateriaal wordt opgeslagen met 100% bronkwaliteit.
 • Robuust, veelzijdig, betrouwbaar: De HERO12 Black is waterdicht tot 10 meter diepte, er is geen extra behuizing nodig en is ‘GoPro Tough’ gebouwd om tegen een stootje te kunnen.

Waar kun je een GoPro huren?

Sinds een aantal jaren, kun je in Kerkdriel bij 's-Hertogenbosch heel betaalbaar jouw GoPro huren. En als Kerkdriel voor jou te ver is, kan de GoPro voor een 10 Euro extra verzonden worden naar jouw adres.


GoPro kopen?

Heb jij de GoPro uitgeprobeerd en is hij zo goed bevallen, dat je er nu 1 wilt gaan kopen? Check dan de site van www.GoProblog.nl voor een helder aankoop advies. Voor- en nadelen, welke accessoires, product vergelijking, tips & tricks enz.