Portfolio video montage

Je hebt zelf video materiaal liggen maar wat is de volgende stap? Je wilt natuurlijk dat je je geschoten beelden kan laten zien aan anderen. Maarja niemand heeft de zin en tijd om al die losse filmpjes af te spelen en zonder toepasselijke muziek erbij verliezen mensen dan al snel de aandacht. Maar daar heb ik een oplossing voor. Geef je materiaal aan mij en ik maak er een mooie presenteerbare video van. Geheel in overleg bepaal jij de lengte van de video. Ook of er wel of niet muziek of titels worden toegevoegd. Nadat je de film hebt goedgekeurd zet ik de film op het YouTube kanaal van Jouw Film zodat je hem overal ter wereld af kan spelen. Ook krijg je hem natuurlijk digitaal aangeleverd.  Door de scherpe tarieven die hier gehanteerd worden is het nog steeds mogelijk om een leuke gemonteerde film te bewerkstelligen voor weinig geld.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken
Graag tot snel!

Video laten monteren van GoPro opnames met de motor?

Deze film is voor onze Zuiderburen de Belgen gemaakt. Deze twee adventure boys wilde een Aftermovie van hun motor bike tour naar Toscane, Italy. Dus die hebben we met veel plezier voor hun gemaakt 🎬

Heb jij eigen video opnames liggen van jullie reis?

Deze familie had een harde schijf met 130 losse filmpjes liggen van hun prachtige reis door Canada. Zij wilden daar een mooie aftermovie van hebben zodat ze hun mooie herinneringen op elk moment weer konden herbeleven. Ook zij waren er super blij mee en hebben een prachtige review achtergelaten :)

Een film laten maken van jullie huwelijksreis? 

Dit pas getrouwd stel was op huwelijksreis naar Bali geweest en huurden hun GoPro bij Jouw film. Zij kregen vooraf handige instructies hoe zij het beste konden filmen zodat dit ten goeden zou komen voor deze prachtige aftermovie die zij hier lieten maken. 

Aftermovie van jullie vakantie laten monteren?

Hier kun je jouw GoPro actie camera huren en jullie video’s laten monteren. zijn jullie net als Chrit en Yvonne op vakantie geweest of heb je een speciale gelegenheid achter de rug?
Heb je hier foto- en video materiaal geschoten à la Spielberg? Doe je hier niets mee? Jouw film biedt hiervoor een oplossing. De naam zegt het al. Ik monteer voor jou een film. Altijd mooi, prachtig of gewoon super vet! Afhankelijk van jouw wens.

Laat een video monteren om je herinneringen levend te houden!

Je wilt je herinneringen van jullie vakantie levend houden? Geen probleem! Maak filmopnames met een GoPro van Jouw Film of met een eigen camera. stuur de filmpjes op en wij maken een prachtige film van jullie opnames. Deel het daarna met familie en vrienden en kijk samen de film terug om jullie mooie herinneringen opnieuw te beleven.

Jouw film maakt van jouw herinnering, een herbeleving!

Deze site maakt het mogelijk om heel betaalbaar een prachtige video te laten maken van jouw eigen gemaakte opnames. Deze site heeft namelijk gegarandeerd de beste prijs, kwaliteitsverhouding van Nederland. Een mooiere herinnering van jouw of jullie vakantie is er toch niet dan een persoonlijk, op maat gemaakte film? Een fotoboek is leuk, maar met een eigen video herleef je jouw herinneringen veel intenser. 

Een vakantie video laten monteren

Vakantie video laten monteren. Dit kan nu snel, makkelijk en tegen een leuke prijs.. Een vakantie video laten editen kan in alle soorten en maten. Heb jij nog opnames liggen en wil je een prachtige aftermovie daarvan hebben? Dan ben je hier op je eindbestemming aangekomen. Hier worden van jouw herinneringen, een herbeleving gemaakt.

Een film laten maken van eigen opnames?

Zijn jullie samen op vakantie geweest en willen jullie van jullie eigen gemaakte opnames een leuke aftermovie hebben? Suur dan heel gemakkelijk via wetransfer.com jullie filmpjes op en binnen een week hebben jullie een toffe aftermovie.

Film laten maken van jouw backpack reis?

Ben jij wezen backpacken en wil je van jouw filmpjes een complete film laten monteren? Jouw Film maakt van jou filmpjes een complete film met leuke overgangen, titels, kleurcorrectie en eigen muziek. Wij maken van jouw herinnering, een ware herbeleving!

Een video laten monteren van een weekendje weg op de motor?

Ben jij lekker een weekendje weg geweest met de maten op de motor en willen jullie hier een film van laten maken? Ook dat is geen probleem bij Jouw film. Zorg wel dat je veel variatie hebt in je beelden. Zie hiervoor de

''10 tips om een epische reisvideo te maken'' >Nice to knows.< Tot ziens bij Jouw film.

Een video laten editen van een stedentrip?

Zijn jullie een weekendje weg geweest en hebben jullie met jullie telefoon leuke opnames gemaakt en foto's geschoten? Jouw film kan daar een leuke film van monteren met een slide show aan foto's erachteraan. Je hoeft dus niet meer al je mappen op je pc door te spitten om je herinneringen af te spelen, maar met 1 druk op de play knop begint jullie mooie aftermovie. Geweldig toch?

Laat hier een film monteren van jouw solo stedentrip.

In het editen van een film gaat veel tijd, kennis en creativiteit zitten. Bij het merendeel van de mensen gaat het al mis bij de tijd. Veel mensen vergissen zich hoeveel tijd hier daadwerkelijk in gaat zitten en dan hebben we het nog niet over de kennis en de creativiteit. Jouw Film biedt hiervoor een oplossing door heel dit proces uit handen te nemen voor een spotprijsje.