Portfolio video montage

Je hebt zelf video materiaal liggen maar wat is de volgende stap? Je wilt natuurlijk dat je je geschoten beelden kan laten zien aan anderen. Maar niemand heeft de zin en tijd om al die losse filmpjes af te spelen en zonder toepasselijke muziek erbij verliezen mensen dan al snel de aandacht. Maar daar heeft Jouw film een oplossing voor. Deze videomontage service maakt van al jouw losse filmopnames een mooie presenteerbare video. Geheel in overleg bepaal jij de lengte van de video, titel en welke muziek je eronder gemonteerd wilt hebben. Je kunt je ook altijd vrijblijvend laten adviseren en de ervaring leert dat men de video dan terug bekijkt met een ''wauw'' gevoel :)

 Door de scherpe tarieven die hier gehanteerd worden is het nog steeds mogelijk om een leuke gemonteerde film te bewerkstelligen voor weinig geld.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken
Graag tot snel!

Aftermovie laten maken van reis.

Deze Video Montage Service kan van jouw reis een vette aftermovie maken. Deze 8 oud-commando's lieten hun prachtige beelden vastleggen door middel van deze hele toffe aftermovie. Er is geen mooiere manier om hun herinneringen te herbeleven dan deze prachtig op maat gemaakte film.

Reis film laten editen?

Ben jij met je vrienden op vakantie geweest en wil je een vakantie film laten editen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Jouw film gaat voor jou en jouw vrienden een prachtige film editen voor een leuk prijsje. Jij bepaald de muziek en de titel en ik maak er iets creatiefs van zodat jullie een glimlach krijgen bij het afspelen :)

Laat hier een film monteren van jouw solo backpack reis.

In het editen van een film gaat veel tijd, kennis en creativiteit zitten. Bij het merendeel van de mensen gaat het al mis bij de tijd. Veel mensen vergissen zich hoeveel tijd hier daadwerkelijk in gaat zitten en dan hebben we het nog niet over de kennis en de creativiteit. Jouw Film biedt hiervoor een oplossing door heel dit proces uit handen te nemen voor een spotprijsje.

Film laten maken van duik vakantie?

Ben jij op duikvakantie geweest en heb je hier filmopnames van? Je wilt hier natuurlijk 1 mooi geheel van hebben i.p.v. al die losse 100 filmpjes los van elkaar af te moeten spelen. Dit stelletje liet van hun herinnering, een herbeleving maken door middel van deze toffe aftermovie :) Check hem!!

Video laten monteren van GoPro opnames met de motor?

Deze film is voor onze Zuiderburen de Belgen gemaakt. Deze twee adventure boys wilde een Aftermovie van hun motor bike tour naar Toscane, Italy. Dus die hebben we met veel plezier voor hun gemaakt 🎬

Aftermovie laten maken van GoPro filmpjes?

Deze klant wilde zijn vriendin met kerst verrassen met een prachtige film van hun reis naar Maleisië. Wel zo fijn als je eigen opnames hebt van een maand lang reizen dat je ze met één druk op de play button af kan spelen en jullie herinneringen weer herbeleven :)

Heb jij eigen video opnames liggen van jullie reis?

Deze familie had een harde schijf met 130 losse filmpjes liggen van hun prachtige reis door Canada. Zij wilden daar een mooie aftermovie van hebben zodat ze hun mooie herinneringen op elk moment weer konden herbeleven. Ook zij waren er super blij mee en hebben een prachtige review achtergelaten :)

Een film laten maken van jullie huwelijksreis? 

Dit pas getrouwd stel was op huwelijksreis naar Bali geweest en huurden hun GoPro bij Jouw film. Zij kregen vooraf handige instructies hoe zij het beste konden filmen zodat dit ten goeden zou komen voor deze prachtige aftermovie die zij hier lieten maken. 

Aftermovie van jullie vakantie laten monteren?

Hier kun je jouw GoPro actie camera huren en jullie video’s laten monteren. zijn jullie net als Chrit en Yvonne op vakantie geweest of heb je een speciale gelegenheid achter de rug?
Heb je hier foto- en video materiaal geschoten à la Spielberg? Doe je hier niets mee? Jouw film biedt hiervoor een oplossing. De naam zegt het al. Ik monteer voor jou een film. Altijd mooi, prachtig of gewoon super vet! Afhankelijk van jouw wens.

Laat een video monteren om je herinneringen levend te houden!

Je wilt je herinneringen van jullie vakantie levend houden? Geen probleem! Maak filmopnames met een GoPro van Jouw Film of met een eigen camera. stuur de filmpjes op en wij maken een prachtige film van jullie opnames. Deel het daarna met familie en vrienden en kijk samen de film terug om jullie mooie herinneringen opnieuw te beleven.

Jouw film maakt van jouw herinnering, een herbeleving!

Deze site maakt het mogelijk om heel betaalbaar een prachtige video te laten maken van jouw eigen gemaakte opnames. Deze site heeft namelijk gegarandeerd de beste prijs, kwaliteitsverhouding van Nederland. Een mooiere herinnering van jouw of jullie vakantie is er toch niet dan een persoonlijk, op maat gemaakte film? Een fotoboek is leuk, maar met een eigen video herleef je jouw herinneringen veel intenser. 

Een vakantie video laten monteren

Vakantie video laten monteren. Dit kan nu snel, makkelijk en tegen een leuke prijs.. Een vakantie video laten editen kan in alle soorten en maten. Heb jij nog opnames liggen en wil je een prachtige aftermovie daarvan hebben? Dan ben je hier op je eindbestemming aangekomen. Hier worden van jouw herinneringen, een herbeleving gemaakt.

Een film laten maken van eigen opnames?

Zijn jullie samen op vakantie geweest en willen jullie van jullie eigen gemaakte opnames een leuke aftermovie hebben? Suur dan heel gemakkelijk via wetransfer.com jullie filmpjes op en binnen een week hebben jullie een toffe aftermovie.

Film laten maken van jouw backpack reis?

Ben jij wezen backpacken en wil je van jouw filmpjes een complete film laten monteren? Jouw Film maakt van jou filmpjes een complete film met leuke overgangen, titels, kleurcorrectie en eigen muziek. Wij maken van jouw herinnering, een ware herbeleving!

Een video laten monteren van een weekendje weg op de motor?

Ben jij lekker een weekendje weg geweest met de maten op de motor en willen jullie hier een film van laten maken? Ook dat is geen probleem bij Jouw film. Zorg wel dat je veel variatie hebt in je beelden. Zie hiervoor de

''10 tips om een epische reisvideo te maken'' >Nice to knows.< Tot ziens bij Jouw film.

Een video laten editen van een stedentrip?

Zijn jullie een weekendje weg geweest en hebben jullie met jullie telefoon leuke opnames gemaakt en foto's geschoten? Jouw film kan daar een leuke film van monteren met een slide show aan foto's erachteraan. Je hoeft dus niet meer al je mappen op je pc door te spitten om je herinneringen af te spelen, maar met 1 druk op de play knop begint jullie mooie aftermovie. Geweldig toch?