Portfolio video montage

Je hebt zelf filmmateriaal liggen van jouw reisavontuur, wintersportvakantie, vrijgezellenfeestje, stedentrip of wat dan ook. Maar wat is de volgende stap?? Je wilt hier natuurlijk een toffe film van hebben. Want laten we nou eerlijk zijn, die 100 losse filmpjes ga jij zelden of miss wel nooit meer zo even 1,2,3 afspelen. Nee, je wilt gewoon dat met één druk op de play button, al jouw mooie herinneringen worden afgespeeld met jouw eigen persoonlijke muziek nummertje eraan toegevoegd zodat jouw film jouw terug brengt naar die mooie sfeer van toen. En dat begrijp ik maar al te goed. Ik ga van al jouw losse film opnames een prachtig creatief geheel maken met toepasselijke overgangen, titels, color grading en dat alles geëdit op de maat van de muziek zodat jij een super leuke aftermovie hebt die je met trots aan anderen kunt laten zien. Ik ga van jouw herinneringen, een ware herbeleving maken!

 Door de scherpe tarieven die hier gehanteerd worden is het nog steeds mogelijk om een leuke gemonteerde film te bewerkstelligen voor weinig geld.

Laat je videomateriaal niet verloren gaan! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Graag tot snel!


Een cinematische trouw film laten maken?

Een sprookjes huwelijk bestaat niet, maar ik zal van jullie trouwdag een werkelijk sprookje maken! Met de geavanceerde video montage programma's die ik gebruik, kan ik zoals hierboven bijv. wolken toevoegen, toepasselijke teksten, mooie overgangen, color grading, sound design en dat alles gemonteerd op de maat van de muziek. Herbeleef jullie trouwdag opnieuw door middel van een prachtige film op maat. Een herinnering die goud waard is.

Een film laten editen doe je bij Jouw Film

Hier zie je een film op maat waarbij gedacht is aan verschillende transities, effecten, kleurbewerking en de juiste camera technieken. Een mooie locatie maakt het geheel af natuurlijk :) Het editen van een film is vaak moeilijker en meer tijdrovend dan gedacht. Jouw film denkt met jou mee en maakt van jouw losse filmpjes een creatief geheel. Een film laten editen is mogelijk in verschillende soorten en maten. Dit ligt er voor een groot deel aan hoe bruikbaar jouw film materiaal is en dus aan jouw film kunsten :) Neem is contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat hier jouw vakantie film monteren!

Deze videobewerking service is mede gemaakt voor reizigers en avonturiers die zelf niet de tijd, creativiteit en kennis hebben om van hun vakantie herinneringen een mooie film te maken.Het is de gemakkelijkste manier om een professionele bewerkte video te krijgen, zonder het zelf te doen. Hier worden van jouw herinneringen, een ware herbeleving gemaakt. YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT! 

Aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken kan in verschillende vormen en maten. Er is geen beter manier om terug in de sfeer te komen van een evenement, vakantie, festival of excursie dan een aftermovie. Een ... Lees verder..

Een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm/video is ideaal om jouw product, dienst of bedrijf te promoten. Je wilt met jouw bedrijfsfilm /video een boodschap overbrengen en dat alles mag natuurlijk niet te veel gaan kosten. Bij ... Lees verder...

Aftermovie van GoPro opnames laten maken?

Heb jij thuis eigen opnames liggen die je met jouw GoPro gemaakt hebt? Jouw film is gespecialiseerd in het maken van toffe aftermovies van saaie korte GoPro opnames een ... Lees verder..

Vakantie film laten monteren?

Ben jij met je vrienden op vakantie geweest en wil jij voor een mooi prijsje een vakantie film laten monteren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Jouw film gaat ...  Lees verder..

Afscheidsmusical groep 8 laten monteren?

Het is inmiddels een echte traditie dat de kinderen van groep 8 van de basisscholen een musical opvoeren. Hebben jullie ook hard gewerkt aan een musical? Laat jullie filmmateriaal dan niet verloren gaan en ... lees verder.. 

Een GoPro film laten monteren van GoPro filmpjes?

Deze familie huurden hun GoPro hier en hebben fantastische herinneringen weten vast te leggen. Na afloop hebben zij hun GoPro filmpjes hier laten monteren tot een blijvende herinnering. Het eindresultaat was goud waard voor hun ...  Lees verder..

Reis video laten editen van jouw reis avontuur?

Je hebt eigen opnames liggen van jou reis, maar wat nu? Je wilt hier natuurlijk één mooi geheel van hebben zodat je met één druk op de knop...

Lees verder...

Film laten maken van duik vakantie?

Ben jij op duikvakantie geweest en heb je hier filmopnames van? Je wilt hier natuurlijk 1 mooi geheel van hebben i.p.v. al die losse 100 filmpjes los van elkaar af te moeten spelen. Dit stelletje liet van hun herinnering, een herbeleving maken door middel van deze toffe aftermovie :) Check hem!!

Video laten monteren van GoPro opnames met de motor?

Deze film is voor onze Zuiderburen de Belgen gemaakt. Deze twee adventure boys wilde een Aftermovie van hun motor bike tour naar Toscane, Italy. Dus die hebben we met veel plezier voor hun gemaakt 🎬

Aftermovie laten maken van GoPro filmpjes?

Deze klant wilde zijn vriendin met kerst verrassen met een prachtige film van hun reis naar Maleisië. Wel zo fijn als je eigen opnames hebt van een maand lang reizen dat je ze met één druk op de play button af kan spelen en jullie herinneringen weer herbeleven :)

Heb jij eigen video opnames liggen van jullie reis?

Deze familie had een harde schijf met 130 losse filmpjes liggen van hun prachtige reis door Canada. Zij wilden daar een mooie aftermovie van hebben zodat ze hun mooie herinneringen op elk moment weer konden herbeleven. Ook zij waren er super blij mee en hebben een prachtige review achtergelaten :)

Een film laten maken van jullie huwelijksreis? 

Dit pas getrouwd stel was op huwelijksreis naar Bali geweest en huurden hun GoPro bij Jouw film. Zij kregen vooraf handige instructies hoe zij het beste konden filmen zodat dit ten goeden zou komen voor deze prachtige aftermovie die zij hier lieten maken. 

Jouw film maakt van jouw herinnering, een herbeleving!

Deze site maakt het mogelijk om heel betaalbaar een prachtige video te laten maken van jouw eigen gemaakte opnames. Deze site heeft namelijk gegarandeerd de beste prijs, kwaliteitsverhouding van Nederland. Een mooiere herinnering van jouw of jullie vakantie is er toch niet dan een persoonlijk, op maat gemaakte film? Een fotoboek is leuk, maar met een eigen video herleef je jouw herinneringen veel intenser. 

Een vakantie video laten monteren

Vakantie video laten monteren. Dit kan nu snel, makkelijk en tegen een leuke prijs.. Een vakantie video laten editen kan in alle soorten en maten. Heb jij nog opnames liggen en wil je een prachtige aftermovie daarvan hebben? Dan ben je hier op je eindbestemming aangekomen. Hier worden van jouw herinneringen, een herbeleving gemaakt.