Betaalbaar een aftermovie laten maken

Zoals de slogan bij Jouwfilm.nl al zegt, van herinnering, naar herbeleving. Dat is dan ook wat hier met een aftermovie laten maken bereikt wordt. Hier wordt van jouw herinnering, een ware herbeleving gemaakt. Om betaalbaar een aftermovie te laten maken, ben je bij Jouw film aan het juiste adres. Bij veel bedrijven lopen de prijzen al snel op richting de 1000 Euro. Een aftermovie laten maken is gelukkig een stuk goedkoper hier. Dat komt door het concept wat hier gehanteerd wordt. You film it, i edit it and you play it! Dat wil zeggen dat de klant filmt en dat hier van jouw filmmateriaal een prachtige aftermovie van wordt gemaakt. Jouw film is gespecialiseerd in het maken van aftermovies en doen dit dan ook voor verschillende doelgroepen. De tarieven verschillen ook van doelgroep. Een aftermovie van een bruiloft (10 min > 250 Euro ) is bijvoorbeeld duurder dan en aftermovie van een vakantie ( 5 min > 190 Euro ). Heb jij interesse om heel betaalbaar een prachtige aftermovie te laten maken? Neem dan even contact op om je vrijblijvend te laten informeren.

Een aftermovie laten maken 

 

Deze aftermovie is gemaakt voor Artic Adventure. Het doel was om hun excursies te promoten op een spannende en doeltreffende manier, maar ook als herinnering voor deze commando´s die aan deze zware excursie hebben deelgenomen. De beelden in combinatie met de gemonteerde muziek zorgde voor een onvergetelijk resultaat voor deze mannen.


Waarom een aftermovie laten maken?

Van herinnering, naar herbeleving!


Áftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken ter herinnering

Het woord aftermovie zegt het eigenlijk al hé. Een film voor erna. Het is een blijvende herinnering, maar ook erg vermakelijk en leuk voor mensen die er niet bij aanwezig waren. Een aftermovie is een effectieve manier om bruiloften, vakanties, evenementen of festivals vast te leggen. Waardevol, maar ook erg waardevast want op elk moment kun je de aftermovie weer afspelen en zo de herinnering, weer herbeleven. Ook is een aftermovie laten maken de ideale manier om indruk te maken op de mensen die er niet bij waren. Een goede aftermovie laat jou de herinneringen weer herbeleven. en daar gaan we voor bij Jouwfilm.nl.

Aftermovies maken dat de kijker het moment weer herbeleeft

De muziek, het gezelschap en de sfeer maken dat bezoekers een prachtige tijd hebben op een evenement. Hoe mooi zou het zijn als zij dit moment weer kunnen herbeleven? En dat doel is het streven bij Jouwfilm.nl. Al de beelden worden met zorg samengesteld en gemonteerd op de beat van de muziek. Samen met toepasselijke overgangen, color grading en titels, wordt er een prachtig geheel van gemaakt, die de kijker terug brengt naar die geweldige sfeer van toen. Een goede aftermovie laten maken, zorgt ervoor dat de kijker de volgende keer weer komt, of dit keer het evenement niet gaat missen!

Betaalbaar een aftermvie laten maken

Aftermovies maken het interessanter voor nieuwe bezoekers

Aftermovies zijn juist ook interessant voor nieuwe bezoekers van jouw evenement. Door een aftermovie te laten maken van jouw evenement, worden kijkers verleid om de volgende keer wel aanwezig te zijn. De meest mooie momenten van jouw evenement, worden met zorg geselecteerd en vervolgens gemonteerd in een doeltreffende aftermovie. Een aftermovie is dus tevens reclame voor een eventueel volgend evenement. Dat zorgt ook voor meer bezoekers en dus meer omzet. Investeren in een aftermovie maken, is dus een erg goed idee!

Goedkoop en aftermvie laten maken

Aftermovies zorgen voor naamsbekendheid van jouw evenement

Bezoekers die een prachtige tijd op het evenement hebben gehad willen graag een mooie herinnering van deze dag. Een aftermovie, maakt van een herinnering, een ware herbeleving. Daarom zoeken mensen ook vaak op Sociale media zoals YouTube naar aftermovies van evenementen. Een aftermovie zorgt voor een juiste sfeerimpressie zodat bezoekers ook weten waar ze aan toe zijn. Aftermovies worden ook altijd massaal gedeeld op sociale media. Wanneer jij dus een doeltreffende aftermovie hebt van jouw evenement, zal deze ook gedeeld worden en jouw naamsbekendheid ook groeien.

Een aftermovie laten maken

Klik voor meer reviews > Wim Wenting

 

''Wat kun jij dit mooi monteren, klasse!

Prachtig gemaakt en bedankt daarvoor.

Je bent echt een professional en ik wil je graag nog eens inhuren.''

Wat maakt een aftermovie laten maken hier zo betaalbaar?

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een aftermovie te laten maken rond de honderden Euro's ligt. Hoe kan het dan dat je hier al een aftermovie kan laten maken voor 90 Euro?? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is één man, ik :)  die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT. Wil jij meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht meerdere aftermovies? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl