Goedkoop aftermovie laten maken?

Goedkoop een aftermovie laten maken kan nog steeds en hoeft niet duur te zijn. Om een spetterende aftermovie te laten maken, ben je bij Jouw Film aan het juiste adres. Jouw film is namelijk gespecialiseerd in het maken van aftermovies. Hier worden al jouw hoogtepunten van jouw evenement, reis of feest met veel gevoel en professionaliteit gemonteerd tot een doeltreffende aftermovie. Bij een goede aftermovie, wordt de juiste sfeer bepaald door specifieke beelden te combineren met toepasselijke titels, geluidseffecten, overgangen en feel good music. Een aftermovie laten maken is een veelvoorkomende opdracht omdat wij de kijker het gevoel geven van, daar had ik bij moeten zijn! Een aftermovie laten maken is niet zomaar wat plaatjes en beelden aan elkaar plakken. Elk filmpje wordt hier met veel zorg geselecteerd zodat de gewenste sfeer gecreëerd wordt die de kijker terug brengt naar die mooie sfeer van toen, op dat moment. Heb jij interesse om heel betaalbaar een doeltreffende aftermovie te laten maken? Neem dan even contact op om je vrijblijvend te laten informeren.

 

Een doeltreffende aftermovie laten maken

 

Deze aftermovie is gemaakt voor Artic Adventure. Het doel was om hun excursies te promoten op een spannende en doeltreffende manier, maar ook als herinnering voor deze commando´s die aan deze zware excursie hebben deelgenomen. De beelden in combinatie met de gemonteerde muziek zorgde voor een onvergetelijk resultaat voor deze mannen.

 


 

Klik voor meer reviews > Wim Wenting

 

''Wat kun jij dit mooi monteren, klasse!

Prachtig gemaakt en bedankt daarvoor.

Je bent echt een professional en ik wil je graag nog eens inhuren.''


Waarom een aftermovie laten maken?

Er is geen beter manier om terug in de sfeer te komen van een evenement, vakantie, festival of excursie dan een aftermovie.. Een aftermovie is het middel om een evenement te herbeleven of zelfs als je er niet geweest bent, te beleven. Aftermovies zijn de laaste jaren enorm bekend geworden. Zo worden aftermovies op social media erg veel bekeken. Bezoekers van jouw site of social media page laten zich graag terug brengen in de sfeer van dat betreffende evenement. Een goeie aftermovie doet iets met je en blijft hangen of verlangen naar meer. 

 

Wat maakt een aftermovie laten maken hier zo betaalbaar?

 

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een aftermovie te laten maken rond de honderden Euro's ligt. Hoe kan het dan dat je hier al een aftermovie kan laten maken voor 90 Euro?? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is één man, ik :)  die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht meerdere aftermovies? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl