Vakantie video laten maken

Jij wilt dus een vakantie video laten maken

Een vakantie video laten maken moet betaalbaar zijn, een vakantie video laten maken moet jou terug brengen naar die mooie sfeer van toen en een vakantie video laten maken moet van jouw herinneringen een ware herbeleving maken. Deze video montage service is gespecialiseerd in het maken van vakantie video's dus voor dit alles, ben je bij Jouw Film aan het juiste adres!

 

Waarom hier een vakantie video laten maken?

Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik weet als geen ander dat je na een dure vakantie geen zin hebt om nog eens 300 Euro te moeten betalen om een vakantie video te laten maken van een paar minuten. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, gaan we hier een prachtige vakantie video van maken zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien. Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte video te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen!

Betaalbaar een vakantie video laten maken

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een vakantie video van 5 min te laten maken al snel rond de 300 Euro kost. Hoe kan het dan dat een vakantie video laten maken hier dan rond de 90 Euro kost? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een éénmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een vakantie video? Of wellicht meerdere vakantie video's ? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl