Reisfilm laten maken van GoPro filmpjes?

Ik ben zelf een fanatieke reiziger en ik hoor en zie vaak dat andere reizigers geen tijd, creativiteit of kennis hebben om van hun vakantie filmpjes een mooie aftermovie te maken. En laten we eerlijk zijn, het leven is druk en het juiste moment om je video samen te stellen lijkt nooit te komen. De gedachte om uren en uren te besteden aan het bewerken van een video om alleen maar teleurgesteld te zijn door de resultaten, is niet bemoedigend. Daarom heb ik de eerste betaalbare videobewerkingsservice gemaakt voor avonturiers en reizigers die hun herinneringen nogmaals willen herbeleven door middel van een toffe op maat gemaakte film.

 

Ik weet als geen ander dat je na een dure reis geen zin hebt om 300 euro of meer te betalen voor een film van 4 min want dat kost het bij andere aanbieders! Hier betaal je namelijk voor een film van 4,5 min maar 80 Euro. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, wordt hier een prachtig geheel van gemaakt zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien.

Het is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte video te krijgen zonder het zelf te doen.

 

Het is zo simpel als:

1) Neem contact op via onderstaand contact formulier.
2) Stuur jouw USB stick op in een envelop. 
3) En ik maak van jouw herinnering, een ware herbeleving.

Binnen 7 dagen wordt jouw film op YouTube (privé link) gezet zodat je hem kan bekijken en het USB sticky naar jou terug verzonden.

 

Je hebt hard gewerkt om je vakantieherinneringen vast te leggen. Laat ze niet verloren gaan!

 

Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? 

Ook dat is geen probleem : 06-43253645. Ik reageer altijd binnen 24 uur, doordeweeks en in het weekend.

Heb je via de mail geen reactie ontvangen?  Check dan spam box van je mail!

Paul Daver

''Ik weet niet, maar voor mij ben je een kunstenaar, hoe flik je dat man, in een woord geweldig zeg. Dit heeft niks meer met hobby te maken maar met een professional zijn ;-) wat gaaf zeg, complimenten man!''

Matthias Dermout

''Vanuit België stuurde ik mijn SD kaart met een kleine 200 filmpjes op, met de vraag om een montage te maken. Het eindresultaat is super, er werd in grote lijnen gevraagd wat we voor ogen hadden. Voor de rest kregen ze carte-blanche.
Wij werken in de toekomst zeker nog samen en kijken al uit naar de montage van onze volgende reis!''

Yvonne van straten

''Vakantie foto's zijn leuk, maar wie kijkt er na een aantal jaar nou nog de 200+ fotos door?
Via jouw film hebben we voor het eerst een GoPro gehuurd, en dit is echt een aanrader.
Super mooie beelden en zo eenvoudig in het gebruik. Daarnaast hebben we nu een gaaf filmpje van de beste en leukste momenten van de vakantie. Dit filmpje blijft super leuk om te kijken en zorgt ervoor dat we weer volledig in de vakantie stemming raken'' :-)

Chrit blonden

''Voor onze reis naar Bali hebben we een GoPro gehuurd en de opgenomen beelden als film laten monteren. Vandaag hebben wij onze film ontvangen en deze is in één woord fantastisch!
Bijna alle beelden die we hebben aangeleverd zijn er op een originele manier in verwerkt, waardoor we de vakantie echt kunnen herbeleven. Je kan duidelijk zien dat de montage met veel oog voor detail is uitgevoerd. Tijdens het ophalen van de GoPro hebben wij een een goede uitleg gekregen hoe alles werkt. Naast de basisuitleg heeft Vandy ook een aantal tips en trics meegegeven, waardoor wij zowel mooie als originele beelden van onze reis hebben kunnen maken. Iedereen die een mooie en originele film van zijn reis wil hebben raden wij aan om dit door jouw-film Vandy te laten doen''