Een aftermovie laten maken?

Een aftermovie van GoPro filmpjes laten maken? 

 

Dit is jouw eindbestemming om een aftermovie van jouw GoPro filmpjes te laten maken. Hier kun jij een aftermovie laten maken van jouw GoPro opnames in alle vormen en maten. Jouw film is gespecialiseerd in het editen van GoPro opnames.

Ik ben zelf een fanatieke reiziger en ik hoor en zie vaak dat andere reizigers geen tijd, creativiteit of kennis hebben om hun GoPro filmpjes te editen. En laten we eerlijk zijn, het leven is druk en het juiste moment om je GoPro filmpjes te editen lijkt nooit te komen. De gedachte om uren /dagen te besteden aan het editen van GoPro filmpjes om alleen maar teleurgesteld te zijn door het eindresultaat, is niet bemoedigend. Maar wees gerust, deze professionele betaalbare video montage service gaat voor jou een toffe aftermovie monteren van jouw GoPro filmpjes die een glimlach op jouw gezicht gaat bezorgen :)

Waarom een GoPro aftermovie laten maken bij Jouw Film?

 

Ik weet als geen ander dat je na een dure reis geen zin hebt om 300 euro of meer te betalen om een GoPro aftermovie te laten editen want dat kost het bij andere aanbieders! Hier betaal je namelijk voor een GoPro aftermovie van 4,5 min maar 90 Euro. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, wordt hier een prachtig geheel van gemaakt zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien.

Dit is de gemakkelijkste manier om een professionele betaalbare GoPro aftermovie te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen! Ik ga van jouw herinnering, een ware herbeleving maken :).

Hoe werkt een GoPro aftermovie laten maken?

 

1) Neem contact op via onderstaand contact formulier of bel 06-43253645 (ik reageer altijd).
2) Stuur jouw USB stick op in een envelop of stuur jouw beelden via We Transfer op.
3) En ik maak van jouw herinnering, een ware herbeleving.

Binnen een aantal dagen heb jij jouw film in jouw bezit en kun jij lekker nagenieten van die prachtige herinneringen die je hebt gemaakt.

Wat zijn de kosten voor een GoPro aftermovie?

 

Als je een beetje verstand hebt van editen en weet hoeveel kennis, tijd en creativiteit er in het editen van filmpjes gaat zitten, weet je ook dat de prijzen bij Jouw film erg aantrekkelijk zijn vergeleken bij andere aanbieders. Je betaald hier voor een GoPro aftermovie van 4 t/m 5 min 90 Euro, 6 t/m 8 min 120 Euro en een GoPro aftermovie van 9 t/m 11 min 150 Euro.

 

Je hebt hard gewerkt om je vakantieherinneringen vast te leggen. Laat ze niet verloren gaan!

 

Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? 

Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen 24 uur, doordeweeks en in het weekend.

Heb je via de mail geen reactie ontvangen?  Check dan spam box van je mail!

Reviews:

Paul Daver

''Ik weet niet, maar voor mij ben je een kunstenaar, hoe flik je dat man, in een woord geweldig zeg. Dit heeft niks meer met hobby te maken maar met een professional zijn ;-) wat gaaf zeg, complimenten man!''

 

Matthias Dermout

''Vanuit België stuurde ik mijn SD kaart met een kleine 200 filmpjes op, met de vraag om een montage te maken. Het eindresultaat is super, er werd in grote lijnen gevraagd wat we voor ogen hadden. Voor de rest kregen ze carte-blanche.
Wij werken in de toekomst zeker nog samen en kijken al uit naar de montage van onze volgende reis!''

 

Yvonne van straten

''Vakantie foto's zijn leuk, maar wie kijkt er na een aantal jaar nou nog de 200+ fotos door?
Via jouw film hebben we voor het eerst een GoPro gehuurd, en dit is echt een aanrader.
Super mooie beelden en zo eenvoudig in het gebruik. Daarnaast hebben we nu een gaaf filmpje van de beste en leukste momenten van de vakantie. Dit filmpje blijft super leuk om te kijken en zorgt ervoor dat we weer volledig in de vakantie stemming raken'' :-)

 

Chrit blonden

''Voor onze reis naar Bali hebben we een GoPro gehuurd en de opgenomen beelden als film laten monteren. Vandaag hebben wij onze film ontvangen en deze is in één woord fantastisch!
Bijna alle beelden die we hebben aangeleverd zijn er op een originele manier in verwerkt, waardoor we de vakantie echt kunnen herbeleven. Je kan duidelijk zien dat de montage met veel oog voor detail is uitgevoerdTijdens het ophalen van de GoPro hebben wij een een goede uitleg gekregen hoe alles werkt. Naast de basisuitleg heeft Vandy ook een aantal tips en trics meegegeven, waardoor wij zowel mooie als originele beelden van onze reis hebben kunnen maken. Iedereen die een mooie en originele film van zijn reis wil hebben raden wij aan om dit door jouw-film Vandy te laten doen''