Een reisfilm laten monteren

Jij wilt dus een reisfilm laten monteren van al die mooie reisfilmpjes die jij tijdens jouw reis hebt gemaakt. En dat snappen wij, want de kans is groot dat je niet zo snel meer die 100 lossen filmpjes één voor één af gaat spelen. Nee, je wilt gewoon dat jouw herinneringen met één druk op de play button worden afgespeeld op de beat van jouw eigen muziek nummertje zodat jouw film jouw terug brengt naar die mooie sfeer van toen :)  Om een toffe reisfilm te laten monteren ben je dus hier voor aan het juiste adres. Jouw film is namelijk gespecialiseerd in het monteren van reisfilms en hier staat een juiste prijs- kwaliteitverhouding voorop.

Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik hoor en zie vaak dat andere reizigers geen tijd, creativiteit of kennis hebben om van hun reisfilmpjes een mooie film te monteren. En laten we eerlijk zijn, het leven is druk en het juiste moment om jouw reisfilmpjes te monteren lijkt nooit te komen. De gedachte om uren /dagen te besteden aan het monteren van jouw opnames om alleen maar teleurgesteld te zijn door het eindresultaat, is niet bemoedigend. Maar wees gerust, deze professionele betaalbare video montage service gaat voor jou een toffe film maken die een glimlach op jouw gezicht gaat bezorgen :)

Waarom een reisfilm laten editen bij Jouw Film?

Jouw Film onderscheid zich door zijn scherpe tarieven en de uitstekende service en kwaliteit die geleverd wordt. Een reisfilm laten editen gaat ook erg gemakkelijk door de persoonlijke instructies die jij aangeleverd krijgt. Ik weet als geen ander dat je na een dure reis geen zin hebt om 400 Euro of meer te betalen om een reisfilm te laten editen van een paar minuten. Want dat kost het bij andere aanbieders! Hier betaal je namelijk voor een film van t/m 5 min maar 120 Euro. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, wordt hier een prachtig geheel van gemaakt zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien. Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare reisfilm te laten editen, en dat durf ik met zekerheid te zeggen! Ik ga van jouw herinnering, een ware herbeleving maken :).


Klik voor meer reviews > Niels Noordeloos

In één woord: GEWELDIG!!
Je kent het wel, je maakt op een vakantie veel foto's en filmpjes en allicht maken de kinderen ook nog enkele vlogs. Tjsa... hoe krijg je hier toch 1 knappe reisfilm van in een acceptabel tijdsblok.
Wij hebben de partij gevonden!
Onze ervaring met Vandy is echt top. Snelle reactie, duidelijke communicatie, mooie prijs en een eindproduct waar je stijl van achterover slaat. Super tevreden en we komen graag terug Vandy!


Hoe werkt een reisfilm laten maken?

1) Neem contact op via onderstaand contact formulier of bel 06-81741985 (ik reageer altijd).
2) Via We Transfer kun je heel gemakkelijk het gehele mapje met filmpjes uploaden. (Je krijgt mijn inloggegevens).
3) Ik maak van jouw herinnering, een ware herbeleving. Tijdens de montage hou ik je op de hoogte over de voortgang.

Binnen een aantal dagen heb jij jouw film in jouw bezit en kun jij lekker nagenieten van die prachtige herinneringen die je hebt gemaakt.

 

Je hebt hard gewerkt om je vakantieherinneringen vast te leggen. Laat ze niet verloren gaan!