Betaalbaar een promotievideo laten maken

Een professionele promotievideo laten maken

Ben jij opzoek naar een bedrijf die bij jou langs komt met een video crew en een Hollywood camera om voor jou een promotievideo op te nemen en te maken? En waar je achteraf een factuur van 3000 euro op de mat krijgt? Dan moet je vooral verder zoeken, want hier hanteren we een ander concept. Een concept die wel betaalbaar is! Filmen is namelijk niet zo moeilijk en kan je tegenwoordig prima zelf doen met bijv. een smartphone. Op de wat nieuwere smartphones zit namelijk een beeldstabilisator op. En als deze er niet op zit, krijg ik met mijn videomontage software de meeste trillingen er toch wel uit. En anders kun je altijd een camera lenen of huren om een promotievideo op te nemen. Jij neemt dus de beelden op, en hier wordt er voor jou een professionele promotievideo van gemaakt. Een promotievideo laten maken kan hier al voor 300 Euro. Een promotievideo laten maken kan dus op deze manier nog steeds betaalbaar!

De voordelen om hier een promotievideo te laten maken

Waarschijnlijk heb je jezelf al verdiept in de kosten om een promotievideo te laten maken. Zoals je hebt gezien, ligt de gemiddelde prijs om een promotievideo te laten maken rond de 2500 Euro. Bij Jouw film is een promotievideo laten maken velen malen goedkoper. Hier betaal je namelijk rond de 300 Euro om een promotievideo te laten maken. Het verschil zit hem in dat andere bedrijven met een complete cameraploeg komen om te filmen, iets wat jij gemakkelijk zelf kunt doen. En dat is het concept bij Jouwfilm.nl. YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT!


Een promotie video laten maken

Fontys 

''In overleg met Vandy van jouwfilm.nl hebben we verschillende mogelijkheden voor de promotievideo te laten maken besproken en hierin heeft hij proactief meegedacht in het ontwerp van de film, de uitvoering van de opnames (in coronatijd) en het resultaat. We zijn tevreden over het eindresultaat. Dankzij het goede edit-werk is het nauwelijks zichtbaar dat er met vijf verschillende devices, door niet-professionals, is opgenomen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met jouwfilm.nl.

Groeten, namens team Fontys Pabo,

Stefan''


Hoe gaat een promotievideo laten maken in zijn werk?

Allereerst gaan we jouw wensen en ideeën om een promotievideo te laten maken bespreken. Het kan ook zijn dat je nog geen ideeën hebt! In dit geval, kan ik je vrijblijvend informeren om een promotievideo te laten maken. Een promotievideo editen kan namelijk in verschillende vormen en maten. Al het beeldmateriaal en info mag je via We transfer uploaden (de inlogcodes krijg je t.z.t.). Zodra we de opdracht hebben ingepland, gaan we de beelden analyseren en er en creatief geheel van maken. Voor jouw promotievideo te monteren wordt rechtsvrije muziek gebruikt, dit zodat we niet de auteursrechten van de componist/artiest schenden. Samen met toepasselijke titels, overgangen, geluidseffecten en colorgrading, wordt er een prachtige promotievideo van gemaakt. Een promotievideo die jij met veel trots op jouw internetsite en social media kanalen kan delen.


Contactformulier

Heb je vragen over het laten maken van een promotievideo? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen een paar uur, doordeweeks en in het weekend. Heb je via de mail geen reactie ontvangen? Check dan de spam box van jouw mail!