Laat een bedrijfsvideo maken

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

Je hebt de eerste stap in de juiste richting genomen om een bedrijfsvideo te laten maken. Anders was je namelijk niet op deze site terecht gekomen. Je wilt een bedrijfsvideo laten maken om jouw product, dienst of merk te promoten. Samen in overleg met jou, gaan we voor jou een professionele bedrijfsvideo maken zodat jij jouw bedrijfsvideo op jouw internet site kan plaatsen en op jouw social media platforms. Een bedrijfsvideo laten maken is het middel om jouw bedrijf extra te laten groeien. Gemiddeld heb je namelijk 135 % meer organisch bereik, dan een gewone post met een foto. Neem dus de tweede stap en neem eens contact op om jouw bedrijfsvideo te bespreken.

Een bedrijfsvideo laten monteren doe je hier

Een bedrijfsvideo laten monteren kan flink in de kosten oplopen. Dit komt omdat de meeste bedrijven komen filmen en meestal met een filmploeg. Bij Jouw film hanteren wij een ander concept. Hier wordt er voor jou een bedrijfsvideo gemonteerd met beelden die jij zelf hebt opgenomen. Filmen is namelijk niet zo moeilijk en daarmee bespaar je flink wat geld. De gemiddelde prijs om een bedrijfsvideo te laten monteren kost namelijk zo´n 2600 Euro. Bij Jouw film kost een bedrijfsvideo monteren maar 300 euro. Een bedrijfsvideo laten monteren kan dus op deze manier nog steeds heel betaalbaar zijn. YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT!Een bedrijfsvideo laten editen gaat in de volgende stappen

  1. Jouw wensen bespreken om een bedrijfsvideo te laten editen.
  2. Een datum vastleggen om de bedrijfsvideo te editen.
  3. Al jouw filmmateriaal uploaden via We Transfer.com (de inlogcodes krijg je t.z.t.)
  4. Het beeldmateriaal analyseren (bruikbaar beeldmateriaal spotten)
  5. Om jouw bedrijfsfilm te editen, wordt rechtsvrije muziek gezocht. Jouw film heeft daar een betaald abonnement voor zodat je nooit problemen krijgt met auteursrechten.
  6. Door middel van titels, toepasselijke overgangen, geluidseffecten en colorgrading, worden jouw beelden geedit tot een professionele bedrijfsvideo.
  7. Het opleveren van de bedrijfsvideo zodat jij hem met veel trots op jouw social media en internet site kan plaatsen.
  8. Een tevreden klant!

Contactformulier

Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? Ook dat is geen probleem : 06-43253645. Ik reageer altijd binnen een paar uur, doordeweeks en in het weekend. Heb je via de mail geen reactie ontvangen? Check dan de spam box van jouw mail!