De nieuwe GoPro Hero 12 Black

Gepubliceerd op 19 oktober 2023 om 01:24

De beste action cam van het moment: De HERO12 Black tilt de beeldkwaliteit weer eens naar een hoger niveau door middel van de nieuwe HDR (High Dynamic Range) 5.3K- en 4K-video, verbeterde HyperSmooth 6.0-videostabilisatie en een toonaangevende 177 ° gezichtsveld met Max Lens Mod 2.0. Andere nieuwe functies zijn onder meer een totaal opnieuw ontworpen energiebeheersysteem voor verbeterde thermische prestaties, tot 2x langere looptijden, bluetooth-audio-ondersteuning voor Apple AirPods en andere hoofdtelefoons om geluid op te nemen en spraakopdrachten op afstand te geven. Er zijn ook functies op professioneel niveau, zoals het draadloos synchroniseren van meerdere HERO12's via tijdcode, geavanceerde kleurbediening en meer. HERO12 verpakt dit allemaal in het legendarische waterdichte, ultra robuust ontwerp van GoPro om ervoor te zorgen dat je de juiste foto of filmpjes maakt, ongeacht de omgeving of de omstandigheden. 

De nieuwe GoPro Hero 12 Black

Epische beeldkwaliteit

Dankzij 5.3K video die 91% meer resolutie biedt dan 4K en zelfs 665% meer dan 1080p, legt de GoPro Hero 12 Black de actie vast in beelden met scherpe details en cinematic beeldkwaliteit met HDR. Daarnaast is de camera in staat om foto's te maken van 27 megapixel. Wat ook altijd super handig is om prachtige foto's te maken van je favoriete momenten uit je video's met de GoPro Quick app. Zo heb je altijd de beste foto uit het beste moment!

Twee keer langere gebruikstijd

De accuduur is gelukkig aanzienlijk verbeterd en wordt gecombineerd met de meegeleverde Enduro accu van 1720mAh voor een twee keer langere opnametijd op 5.3 K 60 bij elke oplaadbeurt. Je neemt tot 70 minuten continu op bij 5.3 K 60, meer dan 1.5 uur bij 5.3 K 30 en meer dan 2.5 uur bij 1080p30. De geavanceerde technologie van de Enduro batterij zorgt voor betere prestaties bij lage temperaturen ten opzichte van vorige accu's van GoPro camera's.

Waterdicht tot wel 10m

De Hero 12 is net zo waterdicht en robuust als zijn voorganger en klaar om al je avonturen vast te leggen. De camera is bijzonder stevig en kan tegen een stootje. Of je nu door sneeuw, modder of het water gaat, tot op een diepte van 10m staat de Hero 12 zijn mannetje.

HyperSmooth 6.0 stabilisatie

Ja, GoPro flikt het weer! De Hero 12 zorgt voor nog vloeiendere beelden door de HyperSmooth AutoBoost-prestaties te optimaliseren met meer stabilisatie en minimale beelduitsnijding. Ren, spring, ski, fiets of maak geweldige POV-opnames van je huisdieren. Zelfs de meest schokkerige beelden worden enorm vloeiende opnames. Zelf als je van een berg af rent, is het net alsof er een drone van de berg af vliegt. Zo stabiel zijn de beelden!

GoPro 12 huren www.jouwfilm.nl

HDR foto's en video's maken met jouw GoPro Hero 12

Ook tilt de GoPro Hero12 de beeldkwaliteit met HDR naar een hoger niveau voor zowel foto's als video's. HDR is perfect voor omgevingen met zowel schaduw als helder licht en legt de subtiele details van de omgeving vast, die meestal verdwijnen in de donkere of juist lichte delen van je opname. Het resultaat is dynamisch beeldmateriaal met levensechte kleuren en perfectie.

Tot 8 keer slow motion bij 2.7 K

Alles is indrukwekkender in slow motion! Met de GoPro 12 leg je actie vast in 8 keer slow motion bij resolutie tot 2.7K voor afspelen op normale snelheid. of in zeer vloeiende slowmo's om nog ​​diepere, emotionelere en epische details vast te leggen die je anders niet met het blote oog zou zien. 

Krachtige 360° horizonvergrendeling

Door de horizon stabiel, vloeiend en recht te houden, geef je jouw video's de uitstraling van professioneel beeldmateriaal. De digitale lens van de Hero 12 is uitgerust met horizonvergrendeling en lineaire vergrendeling. Hierdoor blijven je beelden stabiel, zelfs als je de camera 360° draait tijdens het opnemen. In combinatie met HyperSmooth levert de horizonvergrendeling enorm vloeiende beelden die er kaarsrecht uitzien wanneer je dat wilt.

Alle kenmerken van de GoPro Hero 12 op een rijtje;

 • 27 megapixel foto's
 • 5.3K TimeWarp 3.0
 • LCD-schermen aan voor- en achterzijde
 • HyperSmooth 6.0 met AutoBoost
 • Video's met hoogtepunten worden naar je smartphone verzonden
 • Extra grote kijkhoek om meer vast te leggen
 • Compatibel met de Max Lens Module 2.0
 • 8-bits, 10-bits en Log-codering
 • Synchroniseren met tijdscodes mogelijk
 • Bluetooth-audioconnectiviteit
 • Hindsight, Scheduled Capture en Duration Capture
 • Drie timelapse- en fotomodi voor werken in het donker
 • Diverse nachteffecten
 • Power Tools: intervalfoto's
 • Gebruik als webcam of voor livestreamen in 1080p
 • Bewerk je opnames met GoPro Quick app

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.