Een toffe vakantiefilm laten maken

Je bent op vakantie geweest en hebt al jouw mooie herinneringen vastgelegd op film. Nu wil je hier natuurlijk een leuke vakantiefilm van maken want die 150 filmpjes ga je waarschijnlijk nooit meer één voor één afspelen. Nee, je wilt gewoon dat je met één druk op de play knop al jouw mooie herinneringen worden afgespeeld met jouw eigen muzieknummertje eraan toegevoegd zodat jouw film jou terug brengt naar die geweldige sfeer van toen 😊 En dat begrijp ik als geen ander! Hier kun jij een toffe vakantiefilm laten maken zodat jouw herinneringen nooit meer verloren zullen gaan. Ik ga van al jouw losse filmpjes een mooie vakantiefilm maken met toepasselijke overgangen, titel, geluidseffecten en colorgrading en dat alles gemonteerd op de beat van de muziek. Ik ga van jouw herinneringen een ware herbeleving maken. Laat jouw herinneringen niet verloren gaan!


Vakantiefilm laten maken, www.jouwfilm.nl

 

Klik, voor meer reviews >   Franklin Kooijman

"Prachtig eindresultaat van onze rondreis door Tanzania. Binnen 24 uur na het verstrekken van al het beeldmateriaal kregen we de film doorgestuurd. We zijn zeer positief verrast, het ziet er super professioneel uit en waren direct tevreden. Om over de prijs-kwaliteit verhouding nog maar te zwijgen, beter/goedkoper ga je het niet vinden.
Bedankt Vandy!"

 


Waarom hier een vakantiefilm laten monteren?

Wist jij dat Jouw film de goedkoopste videomontage service heeft voor avonturiers? En dat Jouw Film nooit minder beoordeeld is dan 5 sterren? Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik weet als geen ander dat je na een dure vakantie geen zin hebt om nog eens 400 Euro te moeten betalen om een vakantie film te laten maken. Hier kun je namelijk al een vakantie film laten maken voor 90 Euro. Een vakantiefilm maken hoeft dus niet duur te zijn. Bij Jouw film staat een juiste prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw Film is gespecialiseerd in het maken van vakantiefilms en elke film wordt dan ook met veel aandacht gemonteerd. Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte video te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen!

Een vakantiefilmpje laten editen gaat heel gemakkelijk

Nadat je contact hebt opgenomen, gaan we jouw wensen bespreken zodat ik voor jou een mooie vakantiefilm kan gaan editen. Om voor jou een vakantie film te editen, zou ik graag 4 dingen van jou willen weten;

1: Welke titel mag ik aan jouw vakantiefilm gaan geven?

2: Welk muzieknummertje mag ik onder jouw vakantiefilm gaan monteren? (ik geef je een site waar Jouw film een betaald abonnement heeft voor echtsvrije muziek).

3: Is een chronologische volgorde belangrijk? Dan is het handig dat de filmpjes genummerd worden (als er maar met één camera of telefoon gefilmd is, hoeft dit vaak niet).

4: Wanneer zal ik de film voor jou monteren zodat ik jouw opdracht kan inplannen :)


Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? 

Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen 24 uur, doordeweeks en in het weekend.

Heb je via de mail geen reactie ontvangen?  Check dan spam box van je mail!