Een GoPro film monteren?

Dit is jouw eindbestemming om een GoPro film te monteren van jouw GoPro opnames. Hier kun jij een GoPro film monteren  in alle vormen en maten. Jouw film is gespecialiseerd in het monteren van GoPro filmpjes. Ik ben zelf een fanatieke reiziger en ik hoor en zie vaak dat andere reizigers geen tijd, creativiteit of kennis hebben om van hun GoPro opnames een mooie film te monteren. Eeuwig sund toch? En laten we eerlijk zijn, het leven is druk en het juiste moment om je GoPro video's te monteren lijkt nooit te komen. De gedachte om uren /dagen te besteden aan het monteren van GoPro opnames om alleen maar teleurgesteld te zijn door het eindresultaat, is niet bemoedigend. Maar wees gerust, deze professionele betaalbare video montage service gaat voor jou een toffe film monteren die een glimlach op jouw gezicht gaat bezorgen :) 

Waarom een GoPro film laten monteren bij Jouw Film?

Ik weet als geen ander dat je na een dure reis geen zin hebt om 300 euro of meer te betalen voor een film van 4 min want dat kost het bij andere aanbieders! Hier betaal je namelijk voor een film van 3 t/m 5 min maar 90 Euro. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, wordt hier een prachtig geheel van gemaakt zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien.

Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare GoPro film te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen! Ik ga van jouw herinneringen, een ware herbeleving maken.

Hoe werkt een GoPro film laten monteren?

1) Neem contact op via onderstaand contact formulier of bel 06-81741985 (ik reageer altijd).
2) Stuur jouw USB stick op in een envelop of stuur jouw beelden via we transfer op.
3) En ik maak van jouw herinnering, een ware herbeleving.

Binnen een aantal dagen heb jij jouw film in jouw bezit en kun jij lekker nagenieten van die prachtige herinneringen die je hebt gemaakt.

Wat zijn de kosten om een GoPro film te monteren?

Als je een beetje verstand hebt van editen en weet hoeveel kennis, tijd en creativiteit er in het editen van filmpjes gaat zitten, weet je ook dat de prijzen bij Jouw film erg aantrekkelijk zijn vergeleken bij andere aanbieders. Je betaald hier voor een reisvideo van tot 5 min > 120 Euro / een reisvideo tot 8 min > 150 Euro en een reisvideo tot 11 min > 180 Euro.,

 

 

Je hebt hard gewerkt om je vakantieherinneringen vast te leggen. Laat ze niet verloren gaan!

 

Heb je vragen? Laat het mij dan weten via het onderstaand contactformulier. Liever bellen? 

Ook dat is geen probleem : 06-81741985. Ik reageer altijd binnen 24 uur, doordeweeks en in het weekend.

Heb je via de mail geen reactie ontvangen?  Check dan spam box van je mail!