GoPro verhuur voor avonturiers

Bij Jouw Film kun je heel betaalbaar een GoPro huren. Aan het einde van elk jaar worden de GoPro's verkocht en weer nieuwe ingekocht zodat jij altijd de nieuwste GoPro kunt huren en op jouw avontuur mee kunt nemen :) Jouw film is dan ook het GoPro verhuur bedrijf voor avonturiers die graag hun avonturen vastleggen op de best mogelijke manier. De meeste GoPro gebruikers, gebruiken hun GoPro alleen niet zo vaak en dan is het natuurlijk zonde als je veel geld gaat uitgeven om een GoPro te kopen. Het aanschaffen van een GoPro kan namelijk een flinke rib uit je lijf zijn want op het moment van het schrijven van dit artikel, kost de GoPro Hero 10 maar liefst 529 Euro. Bij jouw Film krijg je er ook allerlei accessoires bij ter waarde van 200 Euro. Je bent dus zo 700 Euro kwijt voor een nieuwe GoPro met accessoires. Daarom heeft Jouw Film een paar jaar geleden dit concept in het leven geroepen waar jij dus heel betaalbaar de nieuwste GoPro kunt huren. Hier kun je namelijk voor 50 Euro de nieuwste GoPro huren en dat voor maar liefst 8 dagen! Jouw Film is ook nog eens het goedkoopste verhuurbedrijf die GoPro's verhuurt, want elders betaal je zo 35 Euro per dag. 

Lees meer »

De meeste vakantie filmpjes worden nooit gebruikt!

Veel avonturiers kopen of huren een GoPro voordat ze op reis gaan en gebruiken deze om hun herinneringen vast te leggen. Maar wat gebeurd er daarna met de filmpjes die gemaakt zijn? Inderdaad.. Niks! Eeuwig sund vinden we bij Jouw film! Laten we eerlijk zijn. Je had goede bedoelingen om een ​​video te maken toen je thuiskwam, maar dat is nooit gebeurd.Dat komt omdat videobewerking moeilijk is. We hebben het te druk om het te leren en het lijkt erop dat we nooit de tijd hebben om de video te bewerken. Tussen de software, creatieve visie, stijl en muziek is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen.Daarom heeft Jouw Film enkele jaren geleden de eerste videobewerkingsservice voor GoPro-avonturiers gemaakt in Nederland.Jouw film monteert jouw ongebruikte GoPro-beelden in een epische reisvideo vol met je ongelooflijke herinneringen. Jouw film is gespecialiseerd in het monteren van vakantie video´s. Al die ervaring van de afgelopen jaren wordt daarin toegepast om jouw reisvideo geweldig te maken.

Lees meer »

Onderwater foto- en videobeelden laten monteren

Ben jij op duik of snorkel avontuur geweest en heb jij mooie foto's en /of videomateriaal à la Spielberg geschoten? Maar is al het beeldmateriaal blauw en groen in plaats van al die mooie tropische kleuren die je op de vakantie flyer zag staan? Don't worry! Jouw film tovert al jouw sombere foto's en videomateriaal om in prachtige kleurrijke beelden die een glimlach op jouw gezicht gaan bezorgen.

Lees meer »

8 belangrijkste GoPro-tips voor beginners

GoPro's zijn de perfecte camera's om onze avonturen vast te leggen en spannende levensverhalen te vertellen. Het is zo veelzijdig dat zelfs professionele producties en filmmakers GoPro's gebruiken om actiescènes in hun films vast te leggen.

Lees meer »