Home » Video montage » Trouwvideo laten maken » Trouwfilm laten maken

Betaalbaar een trouwfilm laten maken

Je hebt zelf film materiaal liggen van jullie bruiloft en je wilt hier natuurlijk een prachtige blijvende herinnering van hebben! Ik ga van al jullie losse filmopnames een unieke trouwfilm monteren waar jullie nog lang van zullen nagenieten. Mijn passie is verhalen vertellen door middel van een film, jullie film! Met de geavanceerde videobewerking programma's ga ik van jullie losse filmopnames een prachtige betaalbare bruiloft film maken door er een toepasselijke titel aan toe te voegen, overgangen, color grading en muziek. Om er een lichtelijk dramatisch effect aan toe te voegen, creëer ik op bepaalde momenten een slow-motion effect.  Je krijgt dus een echte cinematische trouwfilm. Een betaalbare professionele trouwfilm laten maken doe je bij Jouw film. Ik ga van jullie preachtige herinnering, een ware herbeleving maken op film :) Neem eens vrijblijvend contact op om jullie film te bespreken.


Trouwfilm Niek & Mariosé

Deze trouwfilm is voor Niek & Mariosé gemaakt. Zij hadden nog losse filmopnames liggen van hun bruiloft van een jaar daarvoor en wilde hier een mooie geheel van laten monteren. Dit is natuurlijk de korte versie voor de site, maar de lange versie duurt +/- 20 min. Zij waren ontzettend blij met het resultaat. Zij hebben mij beloofd dat ze hun volgende bruiloft weer hier laten monteren (grapje natuurlijk ;) ) Ook hier heb ik een cinematic film look proberen te creëren, door er bijv. bij de intro wolken aan toe te voegen.


Waarom hier een trouwfilmpje laten editen?

Een trouwfilmpje laten editen kan in allerlei vormen en maten. Een trouwfilmpje laten editen hoeft op deze manier ook niet veel te kosten. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, ga ik een prachtige aftermovie van jullie bruiloft editen

Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte trouwfilm te krijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen!

Wat maakt een bruiloft monteren hier zo betaalbaar?

Een bruiloft film laten monteren van rond de 20 min kost ongeveer 200 euro. Hoe kan het dat een bruiloft laten monteren hier zo betaalbaar is? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een eenmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

Wil jij meer weten over het laten maken van een bruiloft film? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl