Een GoPro Hero 9 Black huren?

Waarom een gopro met accessoires kopen voor +/-  € 700,- als je er 1 voor 60 euro per 8 dagen kan huren? Welkom bij ‘’jouw film,’’ waar je de meest geavanceerde action cam van het moment kunt huren en waar jouw geschoten video materiaal à la spielberg omgetoverd wordt, tot een ware aftermovie! Ben jij opzoek naar een goede actie camera / gopro, maar weet je niet welke je moet hebben? En wil jij daarna jouw eigen gemaakte video opnames monteren tot een film, maar weet je niet hoe en heb jij hier de kennis, apparatuur, tijd en creativiteit niet voor? Dan biedt ‘’jouw film’’ hier een oplossing voor. Hier kun je namelijk de meest geavanceerde, maar toch meest gebruiksvriendelijke actie camera van het moment huren voor een spotprijsje. Benieuwd hoe dit allemaal werkt?

Waarom een GoPro Hero 9 Black huren?

Leg nu al uw mooie herinneringen vast van uw stedentrip, strandvakantie, vrijgezellenfeestje of wintersport vakantie of wat dan ook, met deze nieuwste actie camera van GoPro. De GoPro HERO 9 Black is de opvolger van de GoPro HERO 8 Black en de meest geavanceerde actie camera ooit. Eerder bekend als action cam, maar mag met recht ook als camera bestempeld worden. Je legt er niet alleen meer actie mee vast in indrukwekkende video's, maar ook voor fotograferen is hij uitermate geschikt. Echt een camera voor eenieder dus! Een kind kan hem zelf nog bedienen want als ik de camera heb ingesteld, gaat hij met 1 druk op de knop aan en begint hij automatisch met filmen.

Ook maakt deze nieuwste camera van GoPro super stabiele foto’s en video opnames dankzij de  hypersmooth-stabilisatie 3.0 functie. En met de nieuwe intelligente fotomodus krijg je automatisch de mooiste foto’s. Tevens is hij robuust en 10 m waterdicht zonder behuizing. Deze camera is makkelijk te bedienen door middel van het touchscreen. Reserveer deze Actie camera via het contact formulier zodat we een afspraak kunnen maken. Ik leg u dan graag uit hoe u zo goed mogelijk met deze camera overweg kunt zodat u uw eigen Steven Spielberg bent :).


Gopro huren, www.jouwfilm.nl

30% korting op een aftermovie!

Heb jij geen tijd, creativiteit en kennis om een leuke aftermovie van jouw GoPro filmpjes te maken? Geen probleem want als je een GoPro huurt bij Jouw film, krijg jij maar liefst 50 % korting op een aftermovie! Deze korting geldt alleen voor avonturiers die hier een GoPro huren. Laat jouw herinneringen niet verloren gaan en laat een toffe aftermovie van jouw avontuur monteren.

 


De belangrijkste voordelen van de GoPro Hero 9 op een rij;

Hogere film resolutie

Film in 5K met de nieuwe Hero 9. Door de hoge resolutie blijft het beeld scherp, zelf als je inzoomed. Verder is het nog steeds mogelijk om te filmen in 4K, 2,7K, 1440p & 1080p.

Grotere batterij

De batterij van de Hero 9 is groter dan die van de Hero 8 en de Hero 7. De batterij is in plaats van 1220mAh, 1720mAh. Dit betekent 30% meer capiciteit. Daarnaast is de batterij beter bestemt tegen lage tempraturen, waardoor de batterij niet snel leeg loopt bij koud weer.

Nog meer foto resolutie

Door de verbeterde sensor heeft de GoPro Hero 9 nog meer pixels dan de GoPro Hero 8. Het is namelijk mogelijk 20 megapixel foto’s te maken.

8x slo-motion

Met de GoPro Hero 9 leg je jouw avonturen met 240 frames per seconde vast. Dit zorgt ervoor dat je jouw beelden tot 8x kunt vertragen zonder dat het beeld gaat haperen. Dit is helaas geen upgrade. Met de GoPro Hero 8 filmde je namelijk ook al in 1080p met 240 frames per seconden.

TimeWrap 3.0

TimeWrap 2.0 was al enorm tof. In de vorm van een timelapse neem je de kijkers van je video mee op avontuur door ze razendsnel door een landschap te laten bewegen. Met TimeWrap video kies je om jou video ultrasnel te laten afspelen of het juist te vertragen.

HindSight opnames

HindSight legt 30 seconden voordat je begint met filmen al beeldmateriaal vast. Zo voorkom je dat je het perfecte shot mist, doordat je te laat bent begonnen met filmen.

LiveBurst

Dit is het effect dat je ook bij veel Iphone foto’s ziet. In plaats van het maken van één foto, legt LiveBurst 1,5 seconden voor en na jij op de opnameknop drukt vast. Echter is dit wel een feature die de GoPro Hero 8 ook al had.

Scheduled Capture

Ben je van plan  om een timelapse te doen in de ochtend? Dan hoef je vanaf nu niet meer in de nacht je bed uit om je GoPro klaar te zetten. Je kunt namelijk een timer instellen met de nieuwe Hero 9.

Duration Capture

Deze functie is vooral handig voor motorrijders of andere actie sporters die hun handen vrij willen houden. Met Duration capture stel je de opname tijd in. De GoPro zal na de ingestelde tijd automatisch stoppen met filmen.


Hoe werkt een GoPro huren en video montage bij Jouw Film? 

Het concept bij ''Jouw film'' is super simpel en gebruiksvriendelijk. Of je maakt gebruik van de combinatie camera huur en video montage of alleen camera huur of alleen video montage. Het voordeel van het combinatie pakket is dat je de camera hier huurt en je eigen gemaakte video opnames op de GoPro laat staan. Je hebt er dan verder geen omkijken meer na en binnen een week heb ik van jouw opnames een aftermovie gemaakt. Dit verloopt in de volgende stappen;

 1. Je vult het contact formulier in en geeft aan wat je wensen zijn (Geef duidelijk de datum van ophalen en inleveren aan).
 2. Je komt de camera ophalen bij mij in Kerkdriel of in Breda als ik daar eventueel ben.
 3. Ik leg je dan uit hoe je jouw eigen Stieven Spielberg bent :)
 4. Je filmt jouw vakantie, verjaardag, stedentrip, vistrip, vrijgezellenfeestje of wat dan ook..
 5. Je vult het project formulier in met jouw persoonlijke wensen over hoe jouw film eruit moet komen te zien.
 6. Je levert de camera en het project formulier weer in.
 7. En hupsakee.. binnen een week heb jij een toffe aftermovie!

Wat zit er bij inbegrepen?

 • De GoPro Hero 9 Black (altijd de nieuwste)
 • 1 x accu
 • Uitschuifbare selfie stick (3 poot)
 • Drijfbare stick 
 • Bescherm case GoPro
 • Silicone hoes GoPro
 • Case toebehoren GoPro
 • SD kaart 64 GB
 • Persoonlijke instructies gebruik GoPro 
 • Extra accu
 • Dubbel lader accu's (2 accu's tegelijk opladen)
 • Uitschuifbare selfie stick
 • Borst harnas (voor bevestigen GoPro op borst)
 • Hoofd mount (voor bevestigen GoPro op hoofd)

Extra bij te huren:

 • GoPro Flex klem                        
 • GoPro duik behuizing              
 • GoPro motorhelm bevestiging   
 • GoPro 3-Way Grip                     

GoPro kopen?

Heb jij de GoPro uitgeprobeerd en is hij zo goed bevallen, dat je er nu 1 wilt gaan kopen? Check dan de site van www.GoProblog.nl voor een helder aankoop advies. Voor- en nadelen, welke accessoires, product vergelijking, tips & tricks enz.