Aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken?

 

Een aftermovie laten maken moet betaalbaar zijn, een aftermovie laten maken moet bij de sfeer van dat moment passen en een aftermovie moet gevoelens bij de kijker opwekken.. Bij ''jouw film'' ben je voor dat alles aan het juiste adres. Een aftermovie laten maken kan in verschillende vormen en maten.

Waarom een aftermovie laten maken?

 

Er is geen beter manier om terug in de sfeer te komen van een evenement, vakantie, festival of excursie dan een aftermovie.. Een aftermovie is het middel om een evenement te herbeleven of zelfs als je er niet geweest bent, te beleven. Aftermovies zijn de laaste jaren enorm bekend geworden. Zo worden aftermovies op social media erg veel bekeken. Bezoekers van jouw site of social media page laten zich graag terug brengen in de sfeer van dat betreffende evenement. Een goeie aftermovie doet iets met je en blijft hangen of verlangen naar meer. 

 

Zo ook bovenstaande aftermovie. Deze afermovie is gemaakt voor Artic Adventure. Het doel was om hun excursies te promoten op een spannende en doeltreffende manier, maar ook als herinnering voor deze commando´s die aan deze zware excursie hebben deelgenomen. De beelden in combinatie met de gemonteerde muziek zorgde voor een onvergetelijk resultaat voor deze mannen.

 

Wat maakt een aftermovie laten maken hier zo betaalbaar?

 

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een aftermovie te laten maken rond de honderden Euro's ligt. Hoe kan het dan dat je hier al een aftermovie kan laten maken voor 90 Euro?? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is één man, ik :)  die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht meerdere aftermovies? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl