Betaalbaar een trouwvideo laten maken

Wil jij een prachtige, unieke en bijzondere trouwvideo laten maken, maar ook nog eens betaalbaar? Dan ben je bij Jouw film aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwvideo's. Mijn passie is ook terug te zien in de trouwvideo's die ik maak en de prachtige reacties die ik van de klanten krijg. Ik ga van al jullie losse trouwfilmpjes een prachtig geheel maken zodat jullie de herinneringen van jullie mooiste dag van jullie leven, weer zullen herbeleven! Met mijn creatieve kijk weet ik precies welk shot er het beste bij een bepaald moment in de film hoort zodat het spannend en leuk blijft om naar te kijken. Samen met een passelijke titel, overgangen, color grading en geluidseffecten, maak ik er een mooie betaalbare trouwvideo van. Dus heb jij nog losse trouwfilmpjes liggen van jullie bruiloft en wil je daar een mooie complete trouwvideo van laten maken? Neem dan eens contact op om je vrijblijvend te laten informeren.

Waarom laten klanten hun trouwvideo maken bij Jouw film?

Veel stellen hebben thuis losse trouwfilmpjes liggen, maar nog geen mooie unieke trouwvideo. Eeuwig sund toch? Vervolgens laten zij daar hier heel betaalbaar een mooie vrouwvideo van maken, Ook krijg ik zo nu en dan aanvragen binnen van klantjes die al wel een trouwvideo hebben, maar die er toch eigenlijk nooit zo tevreden over zijn geweest met de vraag of ik daar alsnog iets moois van kan maken. Als jullie de ruwe beelden (de losse filmopnames) nog hebben, kan ik dat zeker! Nog een reden is dat veel mensen tegenwoordig ook zelf (door bekenden) hun bruiloft laten filmen, want een professionele videograaf in handen nemen, kan flink in de prijzen oplopen! Alleen het monteren van een mooie trouwvideo, kan je beter aan een professional overlaten. Iemand die ook naar de tekst van jullie muzieknummers luistert en daar de meest toepasselijke beelden onder monteert. Iemand die weet wanneer hij welke overgangen moet gebruiken. Iemand die met de beelden kan spelen zodat hij de spanning in de film weet op te bouwen en iemand die jou altijd op de hoogte houdt tijdens de montage van jullie trouwvideo. Ik lees vaak in de reviews terug dat klanten mij een prettig persoon vinden om mee samen te werken omdat ik mijzelf altijd zeer flexibel opstel en goed luister naar jouw wensen. Laat jullie trouwfilmpjes niet verloren gaan en laat er een blijvende herinnering van maken op film.


Trouwvideo laten maken

 

Klik, voor meer reviews > Manon Schouw

Zojuist van Vandy 2 versies van onze trouwfilm mogen ontvangen. Een lange versie en een korte versie. Beide versies zijn zo mooi bewerkt. Je ziet dat elk fragment met zorg en liefde is behandeld en het eind resultaat is niet in woorden te beschrijven zo mooi. Wij zijn Vandy enorm dankbaar dat hij deze voor ons zo'n mooie dag op deze manier heeft kunnen monteren tot een hele mooie herinnering in film.

 


Hoe werkt een trouwvideo laten maken?

Een trouwvideo laten maken gaat eigenlijk heel erg gemakkelijk. Je kan via het contact formulier mij een mailtje sturen of mij even een belletje geven. In de meeste gevallen, reageer ik vrijwel meteen. Vervolgens vertel je wat jouw wensen zijn, of je kan je vrijblijvend door mij laten informeren. Als je genoeg bent geïnformeerd, gaan we voor jou een datum plannen waarop ik jouw lossen trouwfilmpjes ga monteren tot een prachtige trouwvideo. Om de beelden hier te krijgen, geef ik jou mijn inloggegevens van We Transfer zodat jij heel gemakkelijk heel het mapje met filmpjes kan uploaden en hier geen extra kosten voor kwijt bent. Voor het monteren van jouw trouwvideo, hoef ik maar een paar dingen te weten, namelijk;

  1. Wat mag de titel worden van jullie trouwvideo?
  2. Hoe lang mag de trouwvideo worden?
  3. Is een chronologische volgorde belangrijk voor jou, of mag ik een beetje met de beelden spelen?
  4. Zijn er bepaalde muziek nummers waar jullie voorkeur naartoe gaat?
  5. Zijn jullie klaar om jullie trouwdag opnieuw te herbeleven? :)

Wat kost een trouwvideo laten maken?

Zoals ik al eerder zei, is een trouwvideo laten maken hier erg betaalbaar! Een trouwvideo laten monteren van tot 10 min kost rond de 250 euro. Hoe kan het dan dat een trouwvideo laten monteren elders zo 2 of 3 keer duurder kan zijn? Jouw Film is geen groot productie bedrijf die een hele crew in handen heeft en die betaald moet worden. Jouw Film is een eenmanszaak die alleen de videomontage in beheer heeft. Met andere woorden, YOU FILM IT (of iemand anders ;) ) I EDIT IT, YOU PLAY IT! dus, wil jij jullie trouwdag herbeleven op film? Neem dan even contact op zodat ik een glimlach op jullie gezicht ga bezorgen door middel van jullie eigen, op maat gemaakte en unieke trouwvideo.