Vakantie film laten monteren?

Wil jij een vakantie film laten monteren?

Een vakantie film laten monteren moet betaalbaar zijn, een vakantie film laten monteren moet jou terug brengen naar de sfeer van toen en een vakantie film laten monteren moet van jouw herinnering een ware herbeleving maken. Bij ''Jouw film'' ben je voor dat alles aan het juiste adres!

 

Waarom hier een vakantie film laten monteren?

Ik ben zelf een fanatiek reiziger en ik weet als geen ander dat je na een dure vakantie geen zin hebt om nog eens 300 Euro te moeten betalen om een film te laten monteren van een paar minuten. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, gaan we hier een prachtige film van monteren zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien. Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare bewerkte video te krijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen!

 

Wat maakt een vakantie film laten monteren hier zo betaalbaar?

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs om een vakantie film van 5 min te laten monteren al snel rond de 300 Euro kost. Hoe kan het dan dat een vakantie film laten monteren hier dan rond de 90 Euro kost? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een éénmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een vakantie film? Of wellicht meerdere vakantie films? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl