GoPro verhuur voor avonturiers

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 14:24

De nieuwste GoPro huren

Bij Jouw Film kun je heel betaalbaar een GoPro huren. Aan het einde van elk jaar worden de GoPro's verkocht en weer nieuwe ingekocht zodat jij altijd de nieuwste GoPro kunt huren en op jouw avontuur mee kunt nemen :) Jouw film is dan ook het GoPro verhuur bedrijf voor avonturiers die graag hun avonturen vastleggen op de best mogelijke manier. De meeste GoPro gebruikers, gebruiken hun GoPro alleen niet zo vaak en dan is het natuurlijk zonde als je veel geld gaat uitgeven om een GoPro te kopen. Het aanschaffen van een GoPro kan namelijk een flinke rib uit je lijf zijn want op het moment van het schrijven van dit artikel, kost de GoPro Hero 10 maar liefst 529 Euro. Bij jouw Film krijg je er ook allerlei accessoires bij ter waarde van 200 Euro. Je bent dus zo 700 Euro kwijt voor een nieuwe GoPro met accessoires. Daarom heeft Jouw Film een paar jaar geleden dit concept in het leven geroepen waar jij dus heel betaalbaar de nieuwste GoPro kunt huren. Hier kun je namelijk voor 50 Euro de nieuwste GoPro huren en dat voor maar liefst 8 dagen! Jouw Film is ook nog eens het goedkoopste verhuurbedrijf die GoPro's verhuurt, want elders betaal je zo 35 Euro per dag. 


De goedkoopste van NL

Incl. uitleg, tips & tools

Opstuur service

Optie met GoPro aftermovie

Altijd de nieuwste GoPro


Zo gaat een GoPro huren in zijn werk

Een GoPro huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je neemt contact op door middel van de gele knop of het contactformulier onder aan de pagina en geeft aan op welke dag je de GoPro wilt huren en op welke dag je de GoPro weer wilt inleveren. Je krijgt altijd z.s.m. een reactie of er voor die datum één beschikbaar is. Je kan dan kiezen of je de GoPro met accessoires op komt halen in Kerkdriel (bij 's-Hertogenbosch) of tegen een meerprijs van 20 Euro op laat sturen. Dit i.v.m. de verzendkosten (aangetekend) en de 6 dagen extra dat wij de GoPro kwijt zijn. Deze extra dagen worden alleen niet doorberekend zoals je ziet. Bij een GoPro huren zit ook een uitgebreide uitleg die je krijgt als je de GoPro op komt halen. Je krijgt dan een persoonlijke uitleg met tips en tools mee zodat jij jouw avontuur zo goed mogelijk weet vast te leggen :) Bij het huren van de GoPro met accessoires zit een borg van 250 Euro aan vast die je ook weer netjes terug krijgt als je hem weer netjes hebt ingeleverd. Zo zie je maar, een GoPro huren gaat op deze manier erg gemakkelijk. Boek jouw GoPro daarom op tijd voordat ze allemaal op vakantie zijn. 

 

GoPro huren plus de film montage service

Bij Jouw Film kun je niet alleen terecht voor het huren van jouw GoPro, maar dit is ook nog eens de film montage service voor avonturiers. Hier worden namelijk van jouw herinneringen, een ware herbeleving gemaakt! De meeste mensen hebben goede intenties als ze een GoPro huren. Ze nemen zich voor om na afloop een toffe GoPro aftermovie te maken, maar de praktijk leert dat dit er zelden van komt. Het monteren van een aftermovie kost veel tijd, creativiteit en kennis. Daarom heeft deze GoPro verhuur service ook een film montage service voor jou in het leven geroepen. De film montage service van Jouw film is ook een bekend fenomeen binnen het Gopro wereldje en velen zijn je dan ook al voorgegaan. Zie deze post van een tijdje geleden op GoProblog.nl / https://www.goproblog.nl/gopro/een-aftermovie-laten-maken-van-jouw-gopro-beelden  En als je  hier een GoPro huurt, krijg je mar liefst 30 % korting op een aftermovie! Dus wil jij een GoPro huren en eventueel ook een aftermovie laten monteren? Neem dan eens contact op om te kijken of er een GoPro voor jou beschikbaar is en reserveer hem voordat hij op vakantie is :)

Tarieven GoPro huren;

(De minimale huur periode bedraagt 1 week)

  • 1 week / 8 dagen         :    50  Euro.
  • 2 weken / 15 dagen     :    70 Euro.
  • 3 weken / 22 dagen     :    80 Euro.
  • 4 weken /  29 dagen    :    90  Euro.
  • Voor elke extra dag kost het 5 Euro.

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.