Onderwater foto- en videobeelden laten monteren

Gepubliceerd op 25 november 2020 om 20:39

Ben jij op duik of snorkel avontuur geweest en heb jij mooie foto's en /of videomateriaal à la Spielberg geschoten? Maar is al het beeldmateriaal blauw en groen in plaats van al die mooie tropische kleuren die je op de vakantie flyer zag staan? Don't worry! Jouw film tovert al jouw sombere foto's en videomateriaal om in prachtige kleurrijke beelden die een glimlach op jouw gezicht gaan bezorgen.

Duikfilmpjes laten bewerken?

Hier kun je jouw duikfilmpjes laten bewerken naar wens. Waarschijnlijk ben jij op duikvakantie geweest en heb jij mooie onderwater filmpjes gemaakt. Het is dan jammer als je thuis komt en ziet dat de filmpjes niet meer zo kleurrijk zijn als onder water. Wanneer je onder water fotografeert of filmt, worden de kleuren als het ware weg gefilterd door het water. Vlak onder de oppervlakte verdwijnen de rode tinten al snel, net zoals oranje en gele tinten. Wat er dus overblijft zijn de wat sombere groene en blauwe tinten.

Met de professionele video edit software die ik gebruik (Adobe Premiere Pro & After Effects), kan ik jouw duikfilmpjes bewerken naar jouw wensIk ga jouw duikvideo's zo bewerken dat de oorspronkelijke kleuren weer hersteld worden. Ik voeg onder andere de kleur rood weer toe, maar speel ook bijvoorbeeld met de temperatuur, contrast, witte /zwarte tinten en schaduwen. Ik voeg geluideffecten (lowpass effect) toe aan jouw duikfilmpjes zodat het net lijkt of de muziek gedempt wordt onder water. Ik monteer toepasselijke overgangen aan jouw duikfilmpjes zodat het voor de kijker interessant blijft om te kijken en om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bewerkstelligen.

Dit alles is een extra service die Jouw Film verleent en zit bij de prijs inbegrepen als je een duik of snorkel film laat bewerken.

Duik filmpjes laten bewerken?

Na een aantal mislukte pogingen om hun duikfilmpjes te editen, besloten 

deze 3 levensgenieters om hun duikfilmpjes te laten bewerken bij Jouw film. De duikfilmpjes samen met hun vakantie beelden, zorgde voor deze prachtige aftermovie waar zij nog lang van kunnen nagenieten  :)

Waarom jouw duik filmpjes laten bewerken bij Jouw Film?

Jouw Film is een film montage service voor avonturiers en omdat ik zelf een avonturier ben, heb ik deze video montage service dan ook betaalbaar gemaakt voor andere avonturiers. Ik weet als geen ander dat je na een duikvakantie geen zin hebt om 200 euro of meer te betalen voor een duik film van 4 min want dat kost het bij andere aanbieders! Hier betaal je namelijk voor een duikfilmpje van 3 t/m 5 min maar 90 Euro. Bij Jouw film staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding voorop en daar gaan we ook voor. Jouw mooie momenten worden met zorg geselecteerd. Samen met jouw eigen muziek naar keuze, leuke toepasselijke overgangen, geluidseffecten en titel, wordt hier een prachtig geheel van gemaakt zodat je die met trots aan jouw familie en vrienden kan laten zien.

Dit is de gemakkelijkste manier om een professioneel betaalbare duik film te verkrijgen zonder het zelf te doen. En dat durf ik met zekerheid te zeggen! Ik ga van jouw herinneringen, een ware herbeleving maken.

Heb je geen goede onderwater camera? Hier kun je namelijk de nieuwste GoPro en meeste gebruiksvriendelijke actie camera van het moment huren voor nog geen 6,50 Euro per dag.


Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Neem is contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat jouw herinneringen niet verloren gaan.
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.