Een bedrijfsvideo laten monteren 

Een bedrijfsvideo laten monteren?

Een bedrijfsvideo laten monteren moet betaalbaar zijn, een bedrijfsvideo laten monteren moet bij de sfeer van het bedrijf passen en een bedrijfsvideo moet doeltreffend zijn. Bij ''jouw film'' ben je voor dat alles aan het juiste adres.

 

Waarom een bedrijfsvideo laten monteren?

Je kent vast het gezegde, dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Hoeveel woorden zegt een film dan wel niet? 

En daarom is een bedrijfsvideo nou de manier om jouw boodschap over te brengen naar de kijker. 

Door het laten monteren vaan een bedrijfsvideo, breng je jouw boodschap over met mooie beelden, overgangen en sfeervolle muziek en maak je de kijkers enthousiast.

Of je nou een bedrijfspromotievideo, productievideo, trainingsvideo of een informatieve video wilt laten bewerkstelligen, bij Jouw film zal de boodschap van jouw bedrijf overkomen.

 

Jouw film heeft onder anderen een samenwerkingsverband met Fontys Hogeschool. In de corona crisis was het helaas niet mogelijk om een open dag te organiseren voor toekomstige leraren en leraressen. In samenwerking met Fontys heb ik een aantal informatieve promotievideo's gemonteerd zodat zij hun potentials konden informeren en werven voor hun nieuwe opleiding, leraar basisonderwijs. 

 

Wat maakt een bedrijfsvideo laten monteren hier zo betaalbaar?

Als je een beetje je huiswerk hebt gedaan, weet je ook dat de gemiddelde marktprijs van een bedrijfsvideo rond de 1000 Euro ligt. Hoe kan het dat een bedrijfsvideo monteren hier dan rond de 200 Euro ligt? Dat zal ik je vertellen. Jouw film is geen groot videoproductiebedrijf die in het bezit is van een crew die betaald moet worden. Jouw films is een éénmanszaak die alleen de postproductie/ videomontage in handen heeft. Jij hebt zelf de preproductie en productie in handen. Met andere woorden, YOU FILM IT, I EDIT IT, YOU PLAY IT.

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een bedrijfsvideo? Of wellicht meerdere bedrijfsvideo's? Neem dan contact op door hier te klikken of stuur een mailtje naar : info@jouwfilm.nl